Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πήρε…φόρα και δεν σταματά!

lazetitsΜια ανάσα από τους έμπειρους Σέρβους Ζάρκο Λάζετιτς (επιθετικός) και Σέρτζιαν Νόβκοβιτς (μέσος), τον παλιό γνώριμο Κώστα Κυριακίδη (δεξί μπακ), αλλά και τους νεαρούς Αγγελίδη-Κρινίτσα (δανεικοί από ΠΑΟΚ) βρίσκεται η Αναγέννηση, που περιμένει φορολογική ενημερότητα.

Με το… στιλό στο χέρι, για να υπογράψουν, να ανακοινωθούν και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής, αρχής γενομένης από το δύσκολο ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή εντός έδρας (αμφίβολος ο γκολκίπερ Καραογλανίδης), περιμένουν μια πλειάδα παικτών στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Μόλις διευθετηθεί το θέμα με την ενημερότητα, το «τσουνάμι» ανακοινώσεων θα είναι εντυπωσιακό στην ομάδα του Θανάση Δημόπουλου. Ήδη «κλεισμένοι» θεωρούνται οι Πέτρος Κοντσίδης (στόπερ), Νίκος Πιπινίκας (επιθετικός), Πάρης Ανδριόπουλος (μεσοεπιθετικός), Μπάμπης Ιορδανίδης (ακραίος χαφ), ενώ σε καλό δρόμο είναι το θέμα του Θόδωρου Μαλαμή (τερματοφύλακας).

Δυο ή τρεις από Σερβία…

Επίσης, προφορική συμφωνία υπάρχει πλέον ανάμεσα στην Αναγέννηση (στο οικονομικό και τον τρόπο καταβολής) και τον 32χρονο Σέρβο στράικερ, Ζάρκο Λάζετιτς (φωτό επάνω), που μια τριετία έπαιξε στη Ρόδο και κατά καιρούς απασχόλησε και άλλες ελληνικές ομάδες (έχει θητεία ακόμα σε Παρτιζάν, Βοϊβοντίνα και Μπεζάνια).

Ο αντιπρόεδρος Θωμάς Πέλκας μάλιστα επιβεβαίωσε προηγούμενα ρεπορτάζ του dokari.gr για το «φλερτ» με τον έμπειρο κυνηγό, τονίζοντας στο «ARENA FM» ότι περιμένουν τον Λάζετιτς, έστω αν εκ παραδρομής τον ανέφερε ως… Λάζοβιτς!

Η ομάδα της Πέλλας έχει έρθει σε συμφωνία και με τον έμπειρο μέσο, Σέρτζιαν Νόβκοβιτς. Ο 30χρονος Σέρβος επιτελικός χαφ έχει παίξει στην Α΄ Εθνική της πατρίδας του και συγκεκριμένα σε Βοϊβοντίνα, Τσουκαρίτσκι, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Γιαγκοντίνα, Χάιντουκ Κούλα και Βόζντοβατς, αλλά και στη βουλγαρική Σλάβια Σόφιας (2008). Ανοιχτό είναι και το θέμα του νεαρού Σέρβου μεσοαμυντικού, Νίκολα Κρισμάρεβιτς (της Τσουκαρίτσκι, γιος του Μπόμπαν, με θητεία σε ΠΑΟΚ-Πανιώνιο).

Προς επιστροφή ο Κυριακίδης

Παράλληλα, κοντά στην επιστροφή δείχνει μετά από μισό χρόνο ο παλιός γνώριμος Κώστας Κυριακίδης. Ο 20χρονος δεξιός μπακ εκτός από τα Γιαννιτσά έπαιξε στον Αετό Σκύδρας και το τελευταίο εξάμηνο στη Δ΄ Γερμανίας. Προ των πυλών παράλληλα δείχνουν ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ ο 21χρονος στόπερ, Δημήτρης Αγγελίδης (πέρυσι στον Οδυσσέα Κορδελιού) και ο 20χρονος αριστερός μπακ, Αντώνης Κρινίτσας, ενώ απομακρύνονται όπως φαίνεται οι Σερέτης, Τσαμασλίδης και Ματζιούνης.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected