Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – Σε Τούμπα και Καραϊσκάκη τα βλέμματα

7bde05634fa27a51d91bad4206d32f9f_LΜε δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχουν ήδη προβάδισμα πρόκρισης κόντρα σε Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Στις 17:00 θα ανοίξει η αυλαία των επαναληπτικών αναμετρήσεων που διεξάγονται σήμερα (22/01) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ηρακλή, έχοντας νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο «Καυτανζόλγειο». Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στα προημιτελικά, τόσο για να μην πέσει… θύμα έκπληξης όσο και για να «σβήσει» τις κακές εμφανίσεις στο πρώτο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» αλλά και σε αυτό της Νέας Σμύρνης όπου ηττήθηκε κατά κράτος (2-0) από τον Πανιώνιο.

Στις 20:00, ο Ολυμπιακός θα πάει για την… τυπική διαδικασία της ρεβάνς στην Τρίπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικράτησαν 4-0 της ομάδας του Βεργέτη και θα πάνε να διεκπεραιώσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά. Ο Μίτσελ θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, τους οποίους άφησε στην Αθήνα, την ώρα που ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν σοβαρά τον αγώνα παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης μετά το βαρύ σκορ του πρώτου ματς στο Φάληρο.

Με την ολοκλήρωση των δυο αυτών αγώνων θα ολοκληρωθεί η… εξάδα των προημιτελικών όπου ήδη βρίσκονται Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης, ενώ θα συμπληρωθεί η 8άδα με τις ρεβάνς στα ζευγάρια Αιγινιακός – Πανιώνιος (1-0), Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Μαγούλας (2-0), με τους επαναληπτικούς στις έδρες των ομάδων που αναγράφονται δεύτερες να διεξάγονται την Πέμπτη.

Τα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν στους «8» θα έχουν ως εξής:

Ηρακλής/ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ – Αιγινιακός/Πανιώνιος

Ολυμπιακός/Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου/Αστέρας Μαγούλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected