Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ – Ηρακλής 5-1

f5325f02f13cd23ab9932230553a23f6_LΑν και αγχώθηκε με το γκολ του Πορτουλίδη, ο ΠΑΟΚ με έναν εξαιρετικό Στοχ, έφτασε στο ευρύ 5-1, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πορτουλίδης αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ, αλλά στη συνέχεια οι Αθανασιάδης και Στοχ, φρόντισαν να αποκαταστήσουν την τάξη και οι Ολίσε και Μάρτενς έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Ηρακλής ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 4’ ο Σιατραβάνης με εκπληκτικό πλασέ έκανε το 0-1, «παγώνοντας» την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε κάποια λεπτά για να συνέλθει, με την εξέδρα να αρχίζει τη γκρίνια. Βέβαια, οι αποδοκιμασίες είχαν ξεκινήσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως ο Κάτσε θα είναι στη βασική ενδεκάδα. Ωστόσο, στο 20’ από ενέργεια του Αλβανού μέσου ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης, καθώς επιχείρησε το σουτ, ο Κηπουρός απέκρουσε, και ο Αθανασιάδης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Στοχ με εξαιρετική ενέργεια έκανε στο 22’ το 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ. Ως το τέλος του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ πίεζε, ελέγχοντας απόλυτα το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής παρά τις αλλαγές δεν μπορούσε να κάνει κάτι, με τον Στοχ να κάνει στο 55’ το 3-1. Η πίεση του ΠΑΟΚ ήταν συνεχείς, ενώ ο Γηραιός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Τσιλιανίδη και Ζάχορα, αλλά ο Γλύκος δήλωσε παρών. Ο Ολίσε με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 4-1 στο 83’, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μάρτενς διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Στο 86’ ο Τζαβέλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Βίτορ (21’ Κατσουράνης), Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας (78’ Νίνης), Αθανασιάδης (68’ Ολίσε)

Ηρακλής: Κηπουρός, Κοντοδήμος, Λίμα, Παπαστεριανός, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Τάι (46’ Σιατραβάνης), Ονουάτσι (46’ Ματσούκας), Μπανμπά, Τσιλιανίδης (72’ Χιονίδης), Ζάχορα

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected