Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Αστέρας Μαγούλας – Ολυμπιακός Βόλου 1-2

582754c984a4ee5d9e2665af0ded1cdd_LΟ Ολυμπιακός Βόλου νίκησε για δεύτερη φορά τον Αστέρα Μαγούλας (2-1) και «σφράγισε» το εισιτήριό του για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό.

Οι Βολιώτες ξεκίνησαν δυνατά κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21′ με τον Νικολιά να βρίσκει δίχτυα με αριστερό δυνατό σουτ, μετά από όμορφη πάσα του Μπρέσκα ο οποίος είχε βγάλει την ομάδα του Μανουέλ Ρόκα στην αντεπίθεση.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης και πλησίασαν το γκολ σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο παρουσίασαν σοβαρό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και δεν μπορούσαν να νικήσουν τον πολύ σταθερό Γκίτκο.

Τελικά τη λύση έδωσε ο Πέτρος Δημητριάδης ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια και δεξί συρτό σουτ με το οποίο άφησε όρθιο τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 73′.

Η κακή εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου δημιούργησε νεύρα στον τεχνικό της ομάδας, αλλά τελικά ο Κώστας Καπετάνος με αριστερό πλασέ στο 82′ έδωσε τη λύση χαρίζοντας τη νίκη γοήτρου, καθώς η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί πολύ νωρίτερα.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντραριστούν με τον Παναθηναϊκό στους προημιτελικούς.

Αστέρας Μαγούλας : Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (57′ Δημητριάδης), Ρήγας (70′ Μαρίνου), Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (64′ Μήτκας), Κορνελάτος.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46′ Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης (84′ Ντινόπουλος), Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (64′ Ζέρης), Μπρέσκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected