Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Το σημερινό πρόγραμμα

d2a6d9d109d045671d7756c3d60bfeed_LΜε τις δυο αναμετρήσεις της Πέμπτης (23/01) ολοκληρώνεται η 8άδα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας – Για την ανατροπή ο Πανιώνιος με Αιγινιακό, προβάδισμα ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας.

Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας (17:00) ο Αστέρας Μαγούλας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Ελευσίνας. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων με νέο τεχνικό στον πάγκο της, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Πριόνα και την έλευση του Δημήτρη Μαγκαφίνη, έχει αρκετά δύσκολο έργο κόντρα στους Θεσσαλούς. Το πρώτο παιχνίδι στον Βόλο τελείωσε 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων», που δείχνουν ασταμάτητοι στο πρωτάθλημα της FootballLeague και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση.

Στις 20:00, ο Πανιώνιος περιμένει στη Νέα Σμύρνη τον Αιγινιακό. Οι «κυανέρυθροι» είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και σκοπεύουν να ανατρέψουν το 1-0 υπέρ της ομάδας της Πιερίας από το πρώτο παιχνίδι. Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου προέρχεται από το 2-0 επί του ΠΑΟΚ στη SuperLeague, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με σκοπό να διαφυλάξουν το «μηδέν» και να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

Ήδη στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και τα παιχνίδια της Τετάρτης (22/01), είναι οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ, με τις δυο ομάδες που θα προκριθούν την Πέμπτη (23/01) να συμπληρώνουν την προημιτελική φάση.

Τα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν στους «8» θα έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

Ολυμπιακός– Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου/Αστέρας Μαγούλας

ΟΦΗ – Αιγινιακός/Πανιώνιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected