Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Τα “ηνία” στον Πετράκη

ÐÅÔÑÁÊÇÓ ÐÁÑÁÓ×ÏÓÅÑÃÏÔÅËÇÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ   PETRAKIS PARASHOS  ERGOTELIS - ATROMITOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)Είχε εξ αρχής τον τίτλο του φαβορί και όπως αποδείχτηκε δικαίως. Ο Γιάννης Πετράκης (περί ου ο λόγος) είναι σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε ο Sentra 103,3, ο εκλεκτός του Γιώργου Χριστοβασίλη για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μεταξύ τους υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία και αναμένεται να επισημοποιηθεί σε συνάντηση που θα έχουν αύριο Παρασκευή (24/1) στην Αθήνα.

Ο Πετράκης θα διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος – θυμίζουμε ότι – είχε διαδεχτεί στις 5 Νοεμβρίου τον Σάββα Παντελίδη.

Ο 55χρονος Ρεθυμνιώτης τεχνικός το Σάββατο θα βρεθεί στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει από την εξέδρα το ματς της νέας του ομάδας με τον Ατρόμητο. Στον πάγκο του ΠΑΣ θα κάτσει – όπως και στη νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά – ο βοηθός των Παντελίδη – Τσιώλη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Ως γνωστόν τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Πετράκης θήτευσε (αποχώρησε την 19η αγωνιστική) στον Εργοτέλη έχοντας απολογισμό τεσσάρων νικών, 8 ισοπαλιών και 7 ηττών, ενώ πέρυσι εργάστηκε και πάλι στη Superleague με τον ΟΦΗ (4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 8 ήττες)

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected