Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με Σούκια στην αποστολή ο Πλατανιάς

817ed7e5f79ff99410095f50bfd090e5_LΜε στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα θα υποδεχθεί τον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός, στην αυλαία της πρώτης μέρας της 21ης αγωνιστικής, το Σάββατο (25/1) στις 19:30 (Onsports, Novasports2).

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν το «συγκρότημα» των Χανίων και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία ενόψει των play offs, ενώ οι Κρητικοί «καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα, μια και βρίσκονται στο… όριο του υποβιβασμού.

Τετράδα απουσιών

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί οι Μέντες, Πέτριτς και Μουζακίτης λόγω προβλημάτων, ενώ θα απουσιάσει και ο Δώνης με ίωση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Πρώτη… για Σιαλμά

Στην αποστολή των νησιωτών μετέχει ο Δημήτρης Σιαλμάς, για πρώτη φορά μετά την απόκτησή του από τους «ερυθρόλευκους» των Χανίων.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ινκούμ, Καζναφέρης, Κατάι, Μπέλιτς, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιαλμάς, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected