Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 18ης αγωνιστικής

pregame

Με 9 ομάδες να…ερίζουν για τις έξι προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α2, συνεχίζεται την Κυριακή 26/1 το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής. Τα φώτα πέφτουν στο γήπεδο της Ραχιάς, όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον ΑΟ Μαρίνας, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αμφότεροι έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι και η αναμέτρηση των Γεωργιανών, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο μόλις βαθμοί και να κατέχουν αυτή τη στιγμή δύο από τις έξι προνομιούχες θέσεις για την άνοδο. Μεγάλη μάχη αναμένεται και στον Άραχο, όπου η Ποντιακή Νεολαία κοντράρεται με τον ΑΣ Πατρίδας, ανάμεσα σε δύο συλλόγους με εκ διαμέτρου διαφορετική πορεία στις τελευταίες αναμετρήσεις. Ωστόσο, αμφότεροι βρίσκονται στο…παιχνίδι για την άνοδο και το τελικό αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια.

Εύκολο θεωρητικά έργο έχουν οι Δόξα Λιανοβεργίου (μεταβαίνει στη γειτονική Κυδωνιά) και Μακεδονικός Πλατάνου (ταξιδεύει στην Επισκοπή), ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Σφηκιάς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ερμή Τριλόφου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρο) :

Ηρακλής Γεωργιανών – Ακαδημία Μακροχωρίου  (0-1)

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – ΑΣ Πατρίδας  (0-3)

Εθνικός Ράχης – ΑΟ Μαρίνας  (2-1)

ΑΕ Κυδωνέας – Δόξα Λιανοβεργίου  (0-7)

Μακεδονικός Επισκοπής – Μακεδονικός Πλατάνου  (1-7)

ΑΕ Σφηκιάς – Ερμής Τριλόφου  (4-4)

Ρεπό : ΜΑΣ Βεργίνα

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected