Κατηγορίες
Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 0-0

98e500eb30f2880eed1490bc2f070763_LΙσόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και αναζήτησαν με περισσότερη… θέρμη το γκολ και τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να μην… μείνουν πίσω στη «μάχη» για τα play offs, αλλά δεν απείλησαν σημαντικά τον Φερνάντεζ, ενώ οι Κρητικοί έδειξαν να… βολεύονται με την ισοπαλία.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος, αλλά ο Φερνάντεζ δεν είχε δύσκολο… έργο, καθώς στο 18’ έδιωξε το σουτ του Ουσέρο και στο 41’ η κεφαλιά του Εντό πέρασε άουτ. Στο… μεσοδιάστημα, οι Κρητικοί, που είχαν αρχίσει να παίρνουν… μέτρα στο γήπεδο, είχαν απειλήσει στο 27’ με τον Μπούρμπο, αλλά ο Μπαντής έδιωξε.

Στο δεύτερο μέρος, το «συγκρότημα» του Ρικάρντο Σα Πίντο εμφανίστηκε βελτιωμένο και προσπάθησε να βγει με αξιώσεις και να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Μπαντή, όμως, το σουτ του Μιλιάζες στο 54’ πέρασε άουτ και η συνέχεια ήταν για τους Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν ένα τέρμα, όμως, στο 64’ ο Φερνάντεζ είχε την… απάντηση στον «κεραυνό» του Καράσκο και απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Εντό… σημάδεψε το δοκάρι, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και η συγκεκριμένη φάση δεν… καταγράφηκε στις αξιόλογες.

Στα τελευταία λεπτά, ο Μπαράλες προσπάθησε να γίνει… ήρωας, αλλά ο πορτιέρο του ΟΦΗ του… έκλεψε την δόξα, μια και στο 81’ μπλόκαρε την κεφαλιά του επιθετικού του Αστέρα, κάτι που έκανε και στο 87’ και πάλι σε προσπάθεια του Αργεντίνου, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι (83’ Κάφα), Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (62’ Χουάνμα), Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Καράσκο

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (69’ Στάθης), Παπάζογλου, Μακρής, Περογαμβράκης (86’ Μπανούσης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected