Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Χαλκίς (2-2) Δηλώσεις προπονητών

naousa_xalkida 10Παναγιώτης Τοκπασίδης

«Ευχαριστούμε το ιστορικό σωματείο της Νάουσας για την άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο. Ξέραμε πως η Νάουσα παίζει καλό ποδόσφαιρο, εμείς είχαμε μερικές απουσίες, σίγουρα το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν ο ΦΑΣ δεν έχανε το πέναλτι στην αρχή. Προηγηθήκαμε αλλά η Νάουσα παίζοντας με άξονα τον Μπενίσκο κατάφερε να μας αιφνιδιάσει δυο φορές. Τελικά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με ένα χέρι που σφυρίχτηκε πέναλτι.

Θέλω να πως και οι δυο ομάδες, διότι θεωρώ τη Νάουσα φιλικό σωματείο παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο αλλά πολλές φορές δεν παίρνουν τα αποτελέσματα. Αντ’ αυτού βλέπουμε ομάδες που παίζουν αντιποδόσφαιρο να παίρνουν νίκες. Χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά αλλά σίγουρα πρέπει να προστατευτούμε και από άλλους παράγοντες, όπως οι άπειροι διαιτητές.

Υπάρχει και δεύτερος γύρος και πιστεύω πως οι δυο ομάδες θα ξεπεράσουν όποια προβλήματα έχουν τώρα, εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη στη  Νάουσα»

Βασίλης Αργυρίου

«Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Παναγιώτης ο οποίος είναι φίλος μου.  Δυστυχώς μέχρι τώρα κερδίζουμε τις εντυπώσεις αλλά όχι τους βαθμούς.  Στέκομαι στο πέναλτι και στην κόκκινη κάρτα του Μουσικάκη η οποία μας αποδιοργάνωσε. Ήταν αδύνατον να παίξει ποδόσφαιρο με τέτοιες δύσκολες συνθήκες, παρόλα αυτά εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές.

Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και το πάθος των παικτών μου συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι και εύχομαι στη Χαλκίδα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα».

*naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected