Κατηγορίες
Football League

Ολυμπιακός Βόλου – Χανιά (2-1) Για 90′ ο Παπατζίκος

bfcebe4f64d445f3ae5be423ee29e6af_LΔεν χάνει… με τίποτα ο Ολυμπιακός Βόλου και με τη νίκη (2-1) επί των Χανίων άνοιξε τη διαφορά του από τους δεύτερους Κρητικούς στους 14 βαθμούς!

Το μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο στη SuperLeagueείναι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Μαγνησίας μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει κάποια ομάδα της FootballLeagueνα την απειλήσει. Το συγκρότημα του Μανουέλ Ρόκα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα Χανιά, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει μια ακόμα νίκη, αυξάνοντας τη διαφορά από τους δεύτερους Κρητικούς στους 14 βαθμούς, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου έχει 44 και τα Χανιά 30!

Ο Ολυμπιακός Βόλου είδε τον Πάγκαλο να ανοίγει το σκορ στο 2’ για τα Χανιά, ωστόσο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το αυτογκόλ του Παπατζίκου έφερε το ματς στα ίσα. Ο Δεινόπαπας στο 80’ ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου που του χάρισε τη νίκη. Έτσι, η ομάδα της Μαγνησίας προετοιμάζεται τώρα για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη (29/01) στη Λεωφόρο.

Ολυμπιακός Βόλου : Γεωργίου, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ολίσε (57′ Πινδώνης), Ρόκας, Καπετάνος (46′ Δεινόπαπας), Κατσίκης (86′ Κωστούλας), Μπρέσκα, Γκούρμα

Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Ζντράβκοβιτς, Παπατζίκος, Χατζηησαΐας, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Πάγκαλος, Σκάρος (73′ Κονσταντίνοφ), Βαλλιάνος (61′Μπουντόπουλος), Πότσι (83′ Λουκίνας)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected