Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Πανιώνιος 4-1

15b9cff50829f298efbbeb4c5f729d6b_LΕντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανθρακικός απέναντι στον Πανιώνιο στην Κομοτηνή και τον διέλυσε με 4-1 μέσα στη βροχή, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο…

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τις εντυπωσιακές τους παρουσίες στα εντός έδρας παιχνίδια όπου έχουν ηττηθεί μόνο από τους δύο πρώτους της βαθμολογίας. Τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου έφτασε τους 30 βαθμούς κι ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον ο στόχος της παραμονής φαίνεται ότι έχει σχεδόν επιτευχθεί. Στον αντίποδα οι «κυανέρυθροι» για μία ακόμη φορά απογοήτευσαν μακριά από το γήπεδό τους και γνώρισαν την έβδομή τους νίκη σε έντεκα ματς μακριά από τη Νέα Σμύρνη μένοντας στους 24 πόντους και την ενδέκατη θέση.

Ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 16′ με κεφαλιά του Ίγκορ ο οποίος είχε μείνει αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάρκος Ντούνης έφερε το ματς με ένα υπέροχο δεξί σουτ στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Ντίνο Σέρεμετ. Ωστόσο οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συνέχισαν να κυριαρχούν και παρά το γεγονός ότι το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν ισόπαλο 1-1, οι τελικές προσπάθειες ήταν 11-1 υπέρ της ομάδας της Κομοτηνής.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ένα δεκάλεπτο αποδείχτηκε αρκετό για τους Ακρίτες. Στο 58′ ο Ρομέου έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Ανέστη και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος με προβολή έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στο 63′ ήταν η σειρά του Χασομέρη να σκοράρει μ’ ένα φοβερό αριστερό σουτ, ενώ στο 68′ ο Τζάνης με μία «φωτοβολίδα» από τα τριάντα μέτρα άφησε όρθιο τον Ανέστη για να γραφτεί μέσα σε αποθέωση το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ, μιας και οι δύο αντίπαλοι έριξαν τον ρυθμό τους στη συνέχεια.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Έμποου, Μπαϊκαρά (32΄ Χασομέρης), Τζάνης (80΄ Μολίνα), Ντιόγκο (46΄ Καθάριος)

Πανιώνιος : Ανέστης, Αραβίδης, Ντούνης (66΄ Γιάννου), Κολοβός (52΄ Λάζνικ), Κουλουχέρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος (76΄ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected