K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ17 – Βέροια Κ17 0-0

DSCN9605Ο πιο σωστός τίτλος για το σημερινό παιχνίδι θα ήταν ο “ΠΑΟΚ-Μαρκούσης 0-0”! Χωρίς ίχνος υπερβολής, ο νεαρός τερματοφύλακας της Βέροιας έπιανε τα…άπιαστα σήμερα και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ¨Βασίλισσα”  να φύγει αλώβητη από το πλαστικό της Μίκρας και να παραμείνει αήττητη για δύο από τα τρία ματς που αντιμετώπισε τον “δικέφαλο”.

Παρά τη συνεχόμενη χιονόπτωση, το τσουχτερό κρύο και τον δυνατό αέρα, το σημερινό παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Μαρκούση, που πραγματοποίησε εξαιρετικές και…αμέτρητες αποκρούσεις. Γενικότερα όμως, η Βέροια είχε καλή αμυντική λειτουργία, πολύ διάθεση στο παιχνίδι της και αγωνίστηκε με πάθος για το αποτέλεσμα.

Μάλιστα θα μπορούσε σε τρεις περιπτώσεις να πετύχει τέρμα, που θα άλλαζε τις ισορροπίες, το σίγουρο είναι όμως πως οι “ασπρόμαυροι” είχαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να μπουν μπροστά στο σκορ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες της Βέροιας να πανηγυρίζουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ ο Μαρκούσης δεχόταν συνεχώς τα…πειράγματα των συμπαικτών του για την μεγάλη εμφάνιση.

Το φλας του αγώνα

3ο λεπτό: Ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από τα δεξιά, σέντρα του Πούφλη, σουτ του Συράκου, μπλόκαρε ο Μαρκούσης

6ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη στο “Γ”, απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτέρο της Βέροιας.

15ο λεπτό: Παράλληλη πάσα του Μπουρδάνου, ο Καψάλης δεν κάνει καλό κοντρόλ μέσα στη μικρή περιοχή και απομακρύνουν οι αμυντικοί

22ο λεπτό: Διπλή χαμένη ευκαιρία για τπον ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Δημητριάδης μετά από ατομική προσπάθεια, σούταρε, αλλά ο Μαρκούσης απέκρουσε, ο Συράκος πήρε το ριμπάουντ, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας έσωσε τη Βέροια!

34ο λεπτό: Ο Δερμιτζάκης απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από διείσδυση και πλασέ του Δημητριάδη, παραμένει το 0-0 στη Μίκρα.

42ο λεπτό: Κοντινό σουτ του Πούφλη, απομακρύνει σε κόρνερ ο συνήθης … ύποπτος!

48ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη στο δοκάρι. Προηγήθηκε πλασέ του Δημητριάδη που το απέκρουσε ο Μαρκούσης…

51ο λεπτό: Αντεπίθεση για τη Βέροια, ο Αναστασιάδης σε θέση βολής, η μπάλα μόλις άουτ

58ο λεπτό: Βολέ του Δημητριάδη έξω από την περιοχή, σε κόρνερ ο Μαρκούσης.

60ό λεπτό: Σουτ του Πούφλη στο δοκάρι, το ριμπάουντ ο Δημητριάδης, αλλά και πάλι  ο Μαρκούσης απέκρουσε εξ επαφής!

61ο λεπτό: Σουτ του Παναγιωτίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Χωρίς συνέχεια η φάση.

89ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια με τον Χαραλαμπίδη, δεν καταφέρνει να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ17 : Δεληγιάννης, Λιάπτσης (77′ Αργυρίου), Παντεκίδης, Χατζηδίμπας, Δοδοντσάκης, Παναγιωτίδης Αρ., Καρολίδης (70′ Κουτούσης), Κώστας, Πούφλης, Δημητριάδης, Συράκος.

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Δημητριάδης, Στράντζαλης, Σιμόνι, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης (46′ Αναστασιάδης), Καψάλης (70′ Σαμιώτης), Τσιούχας (86′ Χαραλαμπίδης), Κουτρουλιάς (78′ Παπακωνσταντίνου), Νικόπουλος (80′ Πιστόλας), Μπουρδάνος

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα  1-2

Παναιτωλικός – Άρης  0-4

ΠΑΟΚ – Βέροια  0-0

Βαθμολογία

Ομάδα

ΓΥ

ΓΚ

Ν-Ι-Η

Β

1

ΠΑΟΚ

40

10

10-4-1

34

2

Skoda Ξάνθη

27

16

9-3-3

30

3

Άρης

25

15

8-5-2

29

4

Βέροια

14

23

5-4-7

19

5

ΠΑΣ Γιάννινα

14

24

4-4-8

16

6

Παναιτωλικός

12

30

3-3-10

12

7

Πανθρακικός

13

27

2-3-10

9

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected