Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Βέροια 4-1

ed5e88f22d03c50ceddf0b18ba018482_LΣτη χιονισμένη Τούμπα ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός απέναντι στη Βέροια κι επικράτησε 4-1 επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη – Δυο γκολ ο «Σάλπι», από ένα οι Ολίσε, Μαντούρο

Η Τούμπα αυτή τη φορά δεν είχε αρκετό κόσμο, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε ούτε από την «κρύα» ατμόσφαιρα, ούτε από τους… μηδέν βαθμούς και το χιόνι που έπεφτε όλο το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Με φόρα από την «πεντάρα» στον Ηρακλή μεσοβδόμαδα κι έχοντας… σβήσει οριστικά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική, το συγκρότημα του Στέφενς πήρε άνετα τη νίκη και παρέμεινε σταθερά μόνο του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αρκετά μακριά ωστόσο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε άμυνα… ανάγκης, ελλείψει όλων των στόπερ του, και αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον «δικέφαλο του Βορρά» να κάνει… πάρτι. Το πρώτο τέταρτο η «χιονοθύελλα» ήταν ο ΠΑΟΚ, αφού στο 13’ το σκορ ήταν ήδη 3-0 για τους γηπεδούχους και αν η ομάδα του Στέφενς δεν έριχνε ρυθμούς θα έπαιρνε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Μόλις στο 1’ ο Ολίσε άνοιξε το σκορ, ενώ στο 5’ ο Έντβιγκες Μαντούρο με το πρώτο γκολ του στην Ελλάδα έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 13’ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από ασίστ του Κατσουράνη έκανε το 3-0, αποτέλεσμα που ήταν κι αυτό των πρώτων 45 λεπτών στην Τούμπα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο ρυθμός φαινόταν πως έχει πέσει. Ο Ντόστανιτς έκανε κάποιες αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της Βέροιας, με τον Ίσμαελ Γκονσάλβες να παίρνει ξανά χρόνο κι αυτή τη φορά να σκοράρει το πρώτο εν Ελλάδι τέρμα του και να μειώνει σε 3-1. Ο ΠΑΟΚ… γκάζωσε για λίγο, με τον Σαλπιγγίδη ξανά από ασίστ του Κατσουράνη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 66’.

Το 4-1 έδωσε στον Στέφενς την ευκαιρία να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα, αλλά και να δώσει «ανάσες» σε Κατσουράνη και Λούκας, όπως και χρόνο συμμετοχής σε Νίνη και Γεωργιάδη, με τον ΠΑΟΚ στο φινάλε να κρατάει τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο να «κλειδωθεί» οριστικά η δεύτερη θέση και να παραμείνει σε κοντινή απόσταση, σχετικά, από τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (72΄ Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (72΄ Γεωργιάδης), Βούκιτς (77΄ Νίνης), Σαλπιγγίδης.

Βέροια : Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ελ Φαρντού, Πετρ, Ζεζίνιο (71΄ Κομολοφ), Μπαργκάν (46΄ Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (46΄ Γκονσάλβες), Καλτσάς, Σισοκό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected