Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Αμφίρροπο ματς στην Κομοτηνή

622574e5b062e861b7434ab01f983245_LΜάχη… κατάθεσης διαπιστευτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής (17:15, Novasports 4), με τον Πανθρακικό να φιλοξενεί τον Πανιώνιο σε ένα ματς που αναμένεται εντυπωσιακό αφού βαθμολογικά δεν κρίνει -άμεσα- το μέλλον των ομάδων

Ένα από εκείνα τα ματς που δίνουν… ελπίδα για θέαμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο διεξάγεται σήμερα στην Κομοτηνή. Ο 7ος Πανθρακικός φιλοξενεί τον 11ο -αλλά ασφαλή- Πανιώνιο στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, με τις δυο ομάδες να ετοιμάζονται για… αποδείξεις σε ένα παιχνίδι που αναμένεται εντυπωσιακό, αφού δεν θα κρίνει -άμεσα- το μέλλον των δυο ομάδων στη φετινή Super League.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1, με τον Πανθρακικό να προηγείται και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 86’. Με τις τελικές προσπάθειες να είναι συνολικά 20 και 12 κόρνερ, το ματς ήταν από τα πιο απολαυστικά της 4ηςαγωνιστικής.

Πλήρης και έτοιμος για το 5ο σερί!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού το Σάββατο, με τον Άκη Μάντζιο να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε στους παίκτες του τα στοιχεία του Πανιώνιου τα οποία θα πρέπει να προσέξουν.

Στόχος των γηπεδούχων είναι να συνεχίσουν το εξαιρετικό εντός έδρας σερί τους, αφού μετρούν μόνο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στην Κομοτηνή. Η ήττα από τον Παναιτωλικό και ο τρόπος που ήρθε (σ.σ. ο Πανθρακικός προηγήθηκε αλλά δέχθηκε τρία γκολ) τάραξαν την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, όμως η έδρα της είναι δυνατή και αυτό θέλουν να εκμεταλλευθούν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Σέρεμετ, Πασχαλάκης, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Καθάριος, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Εμπόου, Ντιόγκο, Μπαϊκαρά, Μολίνα, Μίκουλιτς, Ρομέου, Ιγκόρ και Σεϊδάν.

Χωρίς Καμπάνταη ο Πανιώνιος

Την απουσία του βασικού επιθετικού του θα πρέπει να διαχειριστεί ο Πανιώνιος στην Κομοτηνή, καθώς ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο. Ο Έλληνας φορ έμεινε εκτός, αντίθετα με τον Αντρέα που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου μετράει έξι συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες χωρίς νίκη και αυτό το αρνητικό σερί θα επιδιώξει να σταματήσει, ώστε να ξεφύγει για τα καλά από τις περιπέτειες του υποβιβασμού και να θέσει τις βάσεις για ένα καλό «φίνις» στη σεζόν.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Ζαχαράκης, Κολοβός, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Γιάννου, Ντούνης, Κούρντι, Λάσνικ, Μπούζας, Κούρος, Σταυροθανασσόπουλος, Κουλουχέρης, Πάνος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected