Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με πολλούς “νέους” Λεβαδειακός και Άρης

78ccbfb475441470aff6c7c8919e8501_LΛεβαδειακός και Άρης συγκρούονται στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (15:00, Novasports 2) στη μεγάλη μάχη παραμονής στη Super League, με τις δυο ομάδες να έχουν διαθέσιμους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες τους

Δαυίδ εναντίον… Δαυίδ, 15ος εναντίον «ουραγού», μια μάχη δίχως αύριο. Αυτοί είναι μερικοί από τους… τίτλους που μπορούν να τοποθετηθούν στο σημερινό ματς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Άρη. Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς παίρνει… φωτιά, στη μεγάλη μάχη της παραμονής στη Super League, με τους δυο «μονομάχους» να έχουν στη διάθεσή τους όλους τους νέους ποδοσφαιριστές τους και να ετοιμάζονται για μια σύγκρουση χωρίς έλεος.

Με Βούκσεβιτς ο Λεβαδειακός!

Το νέο «αστέρι» της ομάδας, Σιμόν Βούκσεβιτς, συμπεριέλαβε ο Νίκος Καραγεωργίου στην αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον Άρη. Αντίθετα, εκτός αγώνα είναι ο Βαγγέλης Μάτζιος ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και είναι τιμωρημένος. Ωστόσο, στη Λιβαδειά –εκτός του Βούκσεβιτς- καλωσόρισαν ξανά στην αποστολή τον Στέλιο Βασιλείου. Ο τελευταίος αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως η έλλειψη επιθετικών της ομάδας ανάγκασε την ομάδα και τον ίδιο να… συμβιβαστούν, έτσι θα είναι στην 20αδα.

Εντός έδρας ο Λεβαδειακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αφού μετά το άσχημο διάλειμμα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-0, επέστρεψε στις νίκες στη Λιβαδειά την 19η αγωνιστική, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Πρζιρόφσκι, Στρατηλάτη, Μουλόπουλο, Χαραλάμπους, Γεωργίου, Κώτσιο, Μάγκα, Ιντζίδη, Λυκογιάννη, Σκέμπη, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεφ, Πετράτζι, Ροτζέριο, Καπό, Koνέ, Βούκσεβιτς, Ορτέγκα, Γιάντση και Βασιλείου.

Πήραν άδειες οι «νέοι»!

Με τους Μπουγαΐδη, Βλάχο, Γουναρίδη, Καμινιώτη, Κουσίδη και Μπακασέτα ταξίδεψε στη Λιβαδειά ο Άρης, αφού η διοίκηση κατόρθωσε να πάρει τις άδειες των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιιρστών το πρωί του Σαββάτου. Ο Σούλης Παπαδόπουλος τους συμπεριέλαβε όλους στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό, γνωρίζοντας πως μόνο φρεσκάροντας την ομάδα του μπορεί να την βγάλει από την δυσμενέστατη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Συγκεκριμένα, ο Άρης αγνοεί τη χαρά της νίκης επί 12 σερί αγωνιστικές, έχοντας 5 σερί αποτυχίες εκτός έδρας. Οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν τελευταία φορά «τρίποντο» την 8η (!) αγωνιστική, όταν είχαν φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Βέροιας. Έκτοτε, έχουν δέκα τέρματα ενεργητικό και 24 παθητικό, με το σκοράρισμα να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του Άρη: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γκελής, Γουναρίδης, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τσουμάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected