Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Σε…λευκό τοπίο ΠΑΟΚ και Βέροια!

f87c9ea1d03ed17f9425ddeddb5c039e_LΜετά τις ήττες αμφότερων την προηγούμενη αγωνιστική, ΠΑΟΚ και Βέροια αναζητούν τρίποντο… επανεκκίνησης στην χιονισμένη Τούμπα (17:15, Onsports/Novasports 2).

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήρθε μεσοβδόμαδα, και παρά το προβάδισμα του Ηρακλή, ήταν η ενδεδειγμένη. Ο δικέφαλος κατάφερε να νικήσει με εμφατικό τρόπο και να κάνει πειστική εμφάνιση στο ματς Κυπέλλου που προηγήθηκε του σημερινού (26/01), με τη Βέροια να πηγαίνει χωρίς άγχος και για το καλύτερο δυνατό στην Τούμπα, έχοντας ωστόσο ηττηθεί και αυτή την προηγούμενη εβδομάδα, στην έδρα της από τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς στόπερ ο ΠΑΟΚ!

Δεν έφτανε στον Χουμπ Στέφενς η απώλεια του Βίτορ (νέα θλάση) και η τιμωρία του Τζαβέλλα, είδε το Σάββατο και τον Κατσικά να αποχωρεί από την προπόνηση! Ο μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός που είχε απομείνει στη διάθεση του Ολλανδού βγήκε νοκ άουτ με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και πλέον με τα κουκιά μετρημένα, ο Μαντούρο θα πάρει θέση δίπλα στον Κατσουράνη.

Ο Ολλανδός άσος είναι ο μόνος άλλωστε που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ τη δεδομένη στιγμή και αυτόν θα επιλέξει ο Στέφενς. Εκτός πλάνων τέθηκε και ο Μάρτενς λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Στοχ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Σπυρόπουλο, Λίνο, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζιόλη, Μαντούρο, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Ολίσε, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη, Λούκας, Βούκιτς, Γεωργιάδη.

Με τρεις απουσίες

Πανέτοιμη πάει στη Θεσσαλονίκη η Βέροια, μια και η προετοιμασία ενόψει Τούμπας ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μπάρμπας, Όστοϊτς και ο τραυματίας Αποστολόπουλος. Ο τελευταίος δεν θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς λόγω συμφωνίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βέροια.

Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σισοκό, Βέρτζος, Σιόντης, Τραπ, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν, Τζόναθαν, Τζημογιάννης, Βεργώνης, Κομόλοφ, Παυλίδης, Μάνος, Γκονσάλβες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected