Super League 1

Super League – Τα “φώτα” στα Πηγάδια

8ad81fd7180a1b68b5a018c8e04286e6_LΜε στόχο να διατηρήσει το αήττητο στην Super League θα παρουσιαστεί στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, το απόγευμα της Κυριακής 19:30 (Onsports, Novasports1).

Η «μάχη» στην ακριτική πόλη θα ολοκληρώσει τη δεύτερη μέρα της 21ης αγωνιστικής και οι δύο «μονομάχοι» θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι με τους βαθμούς της νίκης θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για να αποφύγουν πιθανά σενάρια υποβιβασμού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν… δραπετεύσει από μία δύσκολη έδρα.

Τριπλέτα απουσιών

Εκτός αποστολής της Ξάνθης έμειναν οι Πάμπλο Γκαρσία, Παΐτο και Μπαξεβανίδης.

Η αποστολή της Skoda Ξάνθης: Τσέμα, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Χοσέμι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

Εκπλήξεις από Μίτσελ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές άφησε εκτός ο Ισπανός τεχνικός και συγκεκριμένα τους Μασάντο, Παπάζογλου, Μήτρογλου και Βάις, όπως και τους Κάρολ, Σέποβιτς, Γιαννιώτη και τον τραυματία Σιόβα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πελέ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected