Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Η απάντηση του Ζαχαρία Ιωαννίδη

971654_10200091847361225_1415705081_n

Τη δική του απάντηση μέσω του Imathia Sports News έδωσε στην ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕ Χαρίεσσας ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης. Ο παίκτης του ΑΟ Κάστωρ πλέον ευχαρίστησε με τη σειρά του τη διοίκηση της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην νέα πρόκληση της καριέρας του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

“Αρχικά θα ήθελα κ εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Χαρίεσσας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την αγάπη που μου έδωσαν τρία χρόνια τώρα. Να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που με πίστεψε και με χρησιμοποιούσε σε κάθε παιχνίδι αλλά και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους δημιουργήσαμε ένα καλό κλίμα και μπορέσαμε έτσι να κρατήσουμε την ομάδα για ακόμα μια χρονιά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Τους εύχομαι επίσης να συνεχίσουν με περισσότερες επιτυχίες το πρωτάθλημα και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Όσον αφορά την ομάδα του Α.Ο Κάστωρ είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι μια ομάδα η οποία έχει μια αξιόλογη πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και οι ποδοσφαιριστές που την αποτελούν σήμερα είναι πολύ ικανοί και έμπειροι. Τώρα που θα βρίσκομαι και εγώ εκεί θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου και να δουλέψω περισσότερο, τόσο με την ομάδα όσο και ατομικά για να μπορέσω να αντεπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτά που θα μου ζητηθούν και να βοηθήσω την ομάδα σε περίπτωση που μου ζητηθεί.

Υ.Γ Κλείνοντας τον λόγο μου θα ήθελα κυρίως να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που με βοήθησε πολύ, ειδικά τον τελευταίο χρόνο για να πάω ένα βήμα παραπάνω. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Κ. Ακριτίδης Σάββας και του είμαι πραγματικά ευγνώμον για όλα αυτά που έχει κάνει για έμενα.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected