Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Μαύρα σύννεφα πάνω από το “Βικελίδης”…

128e684f5180136c6ef02994be52a27e_LΜια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του διανύει ο Άρης μετά και την ήττα από τον Λεβαδειακό, με το κλίμα στην ομάδα να είναι πιο «βαρύ» από ποτέ.

Το 3-1 υπέρ των «κίτρινων» στο 82’ έγινε τελικά 4-3 υπέρ των Βοιωτών με ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και παράγοντες του Άρη να μην μπορούν να πιστέψουν την ανατροπή αλλά και τη συμπεριφορά που είχε η διαιτησία απέναντι στην ομάδα. Οι Θεσσαλονικείς «έβραζαν» με τον ρέφερι Ιωαννίδη, τόσο για την αποβολή του Μπουγαΐδη όσο και για άλλες αποφάσεις του, ενώ ήταν προφανές πως η νέα ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε είχε καταρρακώσει την ψυχολογία όλων.

Αυτή ήταν και η τέταρτη φορά φέτος στην οποία ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί σε αγώνα και τελικά είδε τον αντίπαλό του να παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο είχε γίνει στην Τούμπα όπου ηττήθηκε, στο ΟΑΚΑ όπου ηττήθηκε από την Καλλονή και στο Παγκρήτιο όπου ο Εργοτέλης πήρε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις. Εκτός από αυτό, ο Άρης είδε για πέμπτο αγώνα ποδοσφαιριστή του να αποβάλλεται με την ομάδα να έχει την… πρωτιά στις κόκκινες κάρτες με επτά στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και άπαντες πρέπει να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να παλέψουν ως το φινάλε για την παραμονή. Τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Άρη δεν είναι πλέον… απλά τελικοί, αλλά αγώνες ζωής ή θανάτου. Αν οι «κίτρινοι» δεν ανακάμψουν και δεν καταφέρουν να πάρουν κάποιες νίκες που θα βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή αλλά και την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας, τότε το φάσμα του υποβιβασμού θα γίνει ακόμα πιο ορατό, σε μια σεζόν που ο σύλλογος συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας του…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected