Κατηγορίες
Super League 1

Λίαμ Λόρενς – Συνέντευξη που διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ -ÁÑÇÓ  / SUPERLEAGUE / PAOK -ARISΜε τα χειρότερα λόγια μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα, ο Λίαμ Λόρενς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «theemeraldexiles.com».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην παραπάνω ιστοσελίδα, αφηγήθηκε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Τόνισε πως μετά από κάθε ήττα, υπήρχε ο φόβος μήπως βρουν τα αυτοκίνητα του κατεστραμμένα, από οπαδούς του «Δικεφάλου», ενώ μίλησε και για ένα καρτέρι οπαδών του Ολυμπιακού, στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που ευτυχώς, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μάλιστα κατέληξε λέγοντας πως UEFA και FIFA, γνωρίζουν όσα συμβαίνουν εδώ, αλλά δεν δίνουν…δεκάρα.

«Κάθε φορά που χάναμε ένα παιχνίδι, υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση για τη διαιτησία που μας επηρέαζε. Ήταν αρκετά κακό αυτό. Επιπλέον κάθε φορά προσευχόμασταν όταν πηγαίναμε στο πάρκινγκ του γηπέδου να μη βρούμε κατεστραμμένα τα αυτοκίνητά μας από τους οπαδούς. Γιατί οι οπαδοί μας περίμεναν έξω από το γήπεδο, καταστρέφοντας πράγματα. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Το αυτοκίνητό μου δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα».

Στη συνέχεια αφηγήθηκε το περιστατικό με το καρτέρι οπαδών του Ολυμπιακού: «Επιστρέφαμε από ένα παιχνίδι στην Αθήνα και ξαφνικά πήραμε εντολή από την αστυνομία να πάμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Ο λόγος ήταν πως υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν αποκλείσει τον δρόμο πιο κάτω και είχαν στήσει ενέδρα στο λεωφορείο μας. Γι’ αυτό είχαμε σταθμεύσει σε ένα βενζινάδικο, με την αστυνομία να δίνει εντολή στον οδηγό μας να σβήσει τα φώτα και το ίδιο να κάνει ο κάτοχος του πρατηρίου. Για 2,5 ώρες περιμέναμε εκεί, μέχρι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να βαρεθούν και να φύγουν»!

Καταλήγοντας ο Λόρενς τόνισε: «Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο θα έπρεπε να καταδικαστούν, επειδή αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται μακριά από τα φώτα. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ απλά δεν δίνουν δεκάρα. Θα μπορούσε να μας συμβεί το οτιδήποτε»!

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected