Κατηγορίες
Super League 1

Σάκης Μουλόπουλος : “Τρομερή προσπάθεια στο τέλος”

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / LEVADIAKOS - PANATHINAIKOSΑνώτερος ήταν ο Λεβαδειακός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άρη, παρότι έχανε με 3-1 μέχρι το 82’, όπως δήλωσε ο Θανάσης Μουλόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM.

Την πρωτοβουλία είχε ο Λεβαδειακός σε ολόκληρο το ματς με τον Άρη, παρότι χρειάστηκε να κάνει τρομερή προσπάθεια στο τέλος, που είχε ως αποτέλεσμα την τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Επιπλέον, τόνισε οι Βοιωτοί δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους στην κατηγορία. «Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος, δεν έχουμε κάνει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη 

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν συγκλονιστικό παιχνίδι και δημιουργήθηκαν ανάμικτα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για εμάς. Είχαμε την πρωτοβουλία σε όλο το ματς. Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό και είχαμε πίστη σε όλο το παιχνίδι. Είπαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι γρήγορα μετά τα γκολ που δεχθήκαμε και ήρθε η ανατροπή».

Για τις απουσίες των Μάντζιου και Βασιλείου στο συγκεκριμένο ματς: «Ο Βαγγέλης είναι ο πρώτος σκόρερ και ο Βασιλείου από τους βασικούς μας επιθετικούς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε χωρίς αυτούς. Τα περισσότερα γκολ τα βάλανε οι αμυντικοί όμως».

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να “σωθεί”: «Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος, δεν έχουμε κάνει κάτι. Καλές οι μεταγραφές, μπήκανε αμέσως στην ομάδα. Αν συνεχίσουμε με την ίδια πίστη η ομάδα θα σωθεί. Θέλουμε πολύ να πάρουμε ένα διπλό, διότι δεν έχουμε μέχρι στιγμής, αλλά θεωρώ ότι θα έρθει και αυτό».

Για το σαββατιάτικο (1/2, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα, αν θέλουμε να έχει αντίκρισμα η νίκη με τον Άρη θα πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποια είναι η κανονική του θέση, διότι αγωνίζεται πλέον και ως χαφ και όχι μόνο ως μπακ: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις όπου σε θέλει ο προπονητής. Δουλεύω στις προπονήσεις και αγωνίζομαι παντού με το ίδιο πάθος».

Το σχόλιο του για τη φετινή Superleague: «Από πέρυσι είναι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι μια κλάση πάνω από όλους, μπορεί και παραπάνω. Πολλές ομάδες είναι ίδιας δυναμικής και θα κριθεί στο τέλος η παραμονή».

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected