Κατηγορίες
Διάφορα

Ηλίας Ατματσίδης – Τερματοφύλακας ετών…44!

2ebec6d3ceaa66ae908b23a846a99f51_LΔεν πρόκειται για αστείο, αλλά για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της Ομόνοιας NOVA Απολυμαντική, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 44χρονου γκολκίπερ, Ηλία Ατματζίδη!

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας που έγραψε μεγάλη ιστορία για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα γάντια του, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Ο Ατματζίδης, αν και είναι 44 ετών, πήρε την απόφαση να δηλώσει παρών στην ομάδα του πολύ καλού του φίλου, Μανόλη Τζανακάκη και τονίζει ότι για το χατίρι του αντιπροέδρου της ομάδας θέλει να αγωνιστεί ξανά και να βοηθήσει την Ομόνοια στο πρωτάθλημα της Β1 Ηρακλείου, όπου αγωνίζεται. Ο Ατματζίδης έχει έρθει πολλές φορές στο Ηράκλειο και είχε τιμηθεί πρόσφατα από την Ομόνοια NOVA Απολυμαντική για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του στο grandsport.gr σχετικά με την απόφασή του να αποτελέσει μέλος της ομάδας της Ομόνοιας NOVA Απολυμαντική, ο Ατματζίδης ανέφερε: «Δεν ήθελα το θέμα να πάρει δημοσιότητα γιατί είναι μια προσωπική μου απόφαση μετά από συζήτηση που είχα με τον φίλο μου Μανόλη Τζανακάκη. Έρχομαι για τον φίλο μου, για να γίνουμε μια όμορφη παρέα με την υπόλοιπη ομάδα και να βρίσκω κι εγώ την αφορμή να κατεβαίνω όποτε μπορώ στο Ηράκλειο».

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected