Super League 1

ΠΑΟΚ – Τα πιο χαρούμενα γενέθλεια του μικρού Απόστολου (vid)

7bb994de5ce627efa0c5b91edfbb0df5_LΜια έκπληξη επιφύλαξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον μικρό φίλο της ομάδας, Απόστολο, που βρέθηκε στην Τούμπα πριν το ματς με τη Βέροια, καθώς του είχαν τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Ηταν Σεπτέμβριος όταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης συναντούσαν ένα από τα χιλιάδες μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τον μικρό Απόστολο.  Το χαμόγελο του εννιάχρονου, όταν τους είδε να μπαίνουν στο δωμάτιό του φώτισε την παιδογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ηταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ για ένα δικό του παιδί που η ζωή το δοκιμάζει αδίκως. Το έργο του συλλόγου, όμως, δεν είχε ολοκληρωθεί. «Να είναι καλά και οι δύο που ήρθαν να με δουν, για να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε να παίζουν μπάλα. Σίγουρα θα πάω μια μέρα να τους δω στο γήπεδο. Θα πάω σε έναν αγώνα και σε μια προπόνηση, να με περιμένουν», ήταν τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Απόστολου στα δύο του ινδάλματα.

Η ευχή του δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί. Ο ΠΑΟΚ περίμενε τον Απόστολο και τον φιλοξένησε τόσο σε προπόνηση όσο και στην Τούμπα. Ηταν μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς σε συνεργασία με το Make a Wish Ελλάδας, ο Απόστολος βρέθηκε παραμονές του αγώνα με τη Βέροια στη Νέα Μεσημβρία, γνώρισε όλους τους παίκτες, όπως ήθελε και μάλιστα τους είδε να του κάνουν ακόμα μια έκπληξη. Να του τραγουδούν όλοι μαζί για τα γενέθλιά του στον αγωνιστικό χώρο και να τον προσκαλούν – μαζί με τους φίλους του – στα επίσημα της Τούμπας για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Δείτε τις πολύ όμορφες στιγμές που βίωσε ο μικρός Απόστολος στη Νέα Μεσημβρία και στην Τούμπα μέσα από την κάμερα του PAOK TV.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected