Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Το κερασάκι με “Garillo”!

CIMG4913 Κουβατσίδης ΑργύριοςΣε”πρωταθλητή” των μεταγραφών στην Α2 Ερασιτεχνική αναδεικνύεται ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας! Η πρωτοπόρος ομάδα στον 1ο όμιλο της δεύτερη τη τάξει ερασιτεχνικής κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας ολοκλήρωσε σήμερα την τριάδα των μεταγραφών, με έναν παίκτη ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, τόσο με τη φανέλα των Λευκαδίων (φωτ.) όσο και με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, με τον οποίο κατέκτησε τα…πάντα πέρσι και αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Ο λόγος για τον Αργύρη Κουβατσίδη, ο οποίος πριν λίγο συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες τους πράσινους και έγινε η τρίτη μεταγραφή της ομάδας μετά τους Μπάμπη Μήτσα (14/3/1988, τερματοφύλακας από Αχιλλέα Νεοκάστρου) και Χρήστο Φεζουλά (6/6/1993, επιθετικός από Μακεδόνα Βέροιας).

Ο “Garillo” όπως είναι το παρατσούκλι του, γεννήθηκε στις 8/1/1991, έχει ύψος 1.71 και βάρος 63 κιλά. Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της άμυνας, έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά την ταχύτητα και την ψυχραιμία του στο παιχνίδι. Ο Αργύρης Κουβατσίδης αγωνίστηκε για ένα χρόνο με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκάστρου και από σήμερα γίνεται κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, με βασικό μέλημα να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στην Α1 Ερασιτεχνική.

Οι αποχωρήσεις

Δύο ήταν οι παίκτες του Αγροτικού που αποχαιρέτησαν πριν λίγες μέρες την Ημαθία. Όπως είχαμε γράψει σχετικά, ο Χρήστος Βοργιατζίδης μετακόμισε στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στον ΠΑΟ Κοσμίου, που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, κάνοντας σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Παρελθόν ωστόσο αποτελεί και ο Φίλιππος Πουλασουχίδης, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του ιστορικού Αιολικού Μυτιλήνης, που αγωνίζεται στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected