Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Γασπαράτος : “Είμαι παίκτης της Νάουσας!”

DSCN8872Μία από τις πιο βασικές μονάδες του φετινού ΦΑΣ Νάουσα του οποίου η απώλεια τις πρώτες αγωνιστικές στοίχισε σημαντικά στην ομάδα του, είναι ο Γιώργος Γασπαράτος. Ο πρώτος σκόρερ των “κυανολεύκων” στον 3ο όμιλο με 7 γκολ μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News, κάνοντας σαφές πως μοναδικό του μέλημα είναι να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αναλυτικά τα όσα είπε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Για την πορεία της ομάδας φέτος : “Είναι αλήθεια πως τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, έχουν επηρεάσει τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Ο 3ος όμιλος της Γ Εθνικής είναι εκ των πραγμάτων ο πιο δυνατός και αμφίρροπος και κάθε λάθος πληρώνεται. Κάναμε ένα πολύ καλό σερί, το οποίο διακόπηκε στα τελευταία παιχνίδια παρά το γεγονός πως δεν είχαμε τόσο μεγάλες διαφορές στην απόδοση μας. Από συγκυρίες και μόνο θεωρώ πως δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος : “Με μία λέξη θα πω…χαμός! Είναι γεγονός πως πάνω από 5 ομάδες παλεύουν και θα παλέψουν πιστεύω για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Για την κορυφή από την άλλη πλευρά θεωρώ πως η Λαμία είναι φαβορί, αλλά απέδειξε πως έχει αδυναμίες. Εμείς θα πρέπει να επαναλάβουμε το σερί που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και να μας ευνοήσει και η τύχη, σημαντικός άλλωστε παράγοντας στο ποδόσφαιρο. Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα μου στο τέλος θα χαμογελάσει και θα βρίσκεται και του χρόνου στη Γ Εθνική”.

Για τις φήμες περί αποχώρησης : “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι παίκτης της Νάουσας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Υπήρξε όντως συζήτηση με τη διοίκηση για τις φήμες που υπήρξαν περί ενδιαφέροντος ομάδων, είναι όμως αμοιβαία η θέληση για συνεργασία, με στόχο την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected