Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Το φαβορί και η έκπληξη στη Λεωφόρο

16df01398fc6b6f724b8bffbb1158bab_LΤο πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) στις 18:00 (Onsports, OTE Sport 3) που υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον μοναδικό εκπρόσωπο της Football League στο Κύπελλο Ελλάδας και θέλουν να πάρουν τη νίκη, ει δυνατόν με «καθαρό» σκορ, προκειμένου να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εκτός Μέντες και Νάνο

Οι ανέτοιμοι Μέντες και Πέτριτς, αλλά και ο Νάνο για λόγους ξεκούρασης βρίσκονται εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Διπλή απουσία

Απόντες από τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών είναι οι Ιωάννου και Αρβανίτης στους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας…

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Γκίτκος, Γεωργίου, Καπετάνος, Ρόκας, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Καρράς, Γκούρμα, Ολίσε, Μπρέσκα, Πινδώνης, Μελίσσης, Δεινόπαπας, Κόμνος, Κολημήτρας, Νικολιάς, Κριστόμπαλ και Κατσίκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected