Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Στη σκιά του…Μήτρογλου!

390f57b53ec30300495fe5cd870b71f2_LΤο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο ξεχωρίζει από τους πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη (29/1) στις 20:00 (Onsports, OTE Sport 3).

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το «συγκρότημα» του Περιστερίου, στην πρώτη «μάχη» για την είσοδο στα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει εθνικής διοργάνωσης, σε μία… επανάληψη του τελικού της σεζόν 2011-’12.

Στην αποστολή ο Μήτρογλου

Μεταξύ των «εκλεκτών» του Μίτσελ για τον πρώτο προημιτελικό βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος εμφανίζεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στη Φούλαμ. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μαρκάνο, όπως και οι Σιόβας, Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μασάντο, Ιμπαγάσα και ο τιμωρημένος Χολέμπας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος, Βούρος.

Εκτός ο Τσέναμο

Απών από τον πρώτο προημιτελικό είναι ο Λουίτζι Τσέναμο στον Ατρόμητο, μετά την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Μπάρκας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Μπρίτο και Παπαδόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected