Super League 1 - Μεταγραφές

Κώστας Μήτρογλου – Πακετάρει για…Λονδίνο!

f19767902c29ce177c7ff9c3fc62c4de_LΕκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος είναι έτοιμος για το ταξίδι του στην Αγγλία.

Ο Έλληνας επιθετικός, το βράδυ της Τρίτης (28/1) ήταν μεταξύ των επιλογών του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ούτως ώστε να μεταβεί στο Λονδίνο για τις τελικές επαφές με την βρετανική ομάδα.

Ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται από την Κυριακή στην Αγγλία και έχει συνεχόμενες επαφές με τους ανθρώπους της Φούλαμ και όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, το πρωί της Τετάρτης (29/1) όταν και ειδοποιήθηκαν οι εκπρόσωποι του «πιστολέρο» να ταξιδέψουν για το Λονδίνο και να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της… μετακόμισης του παίκτη.

Πλέον, τις επόμενες ώρες, ο Κώστας Μήτρογλου θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κότατζερς».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected