Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΟΦΗ – Πανιώνιος 2-0

e6be716044cacd6cc86351dfbd7c7e3c_L

Το «Γεντί Κουλέ» κι ο ΟΦΗ… μίλησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο. Μετά από ένα άγονο 45λεπτο, οι Κρητικοί μπήκαν… φορτσάτοι στο δεύτερο και «καθάρισαν» τους «κυανέρυθρους» παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο σκόραρε στο 61’ με τον Θανάση Παπάζογλου και στο 64’ με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, σε ένα ματς που μετατράπηκε σε… πάρτι στις κερκίδες και στο οποίο επέστρεψε με τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου ο Μίρνες Σίσιτς.

Το πάθος και η… δίψα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν τα «κλειδιά» της νίκης για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο η οποία έχει τεράστιο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, δημιούργησε πολλές καταστάσεις στα καρέ των Κρητικών αλλά μετά το δεύτερο γκολ, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται για ένα οφσάιντ που καταλογίστηκε στον Κούρντι στις καθυστερήσεις, με τον παίκτη των «κυανέρυθρων» να έρχεται πολύ πίσω από την άμυνα των Κρητικών και κακώς να ανακόπτεται.

Το φινάλε πάντως, βρήκε τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη σε βάρος του Πανιωνίου, η οποία πέρα από το προβάδισμα της πρόκρισης του δίνει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας η οποία θα τους βρει αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» για το πρωτάθλημα.

ΟΦΗ : Φερνάντες, Μπούρμπος (46′ Στάθης), Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαρκής, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (36′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Πανιώνιος : Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης (59′ Παντίδος), Λάσνικ (57′ Λάσνικ), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (84′ Σταυροθανασσόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected