Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Κάτι αλλάζει στους “ερυθρόλευκους”…

DOTIEAS AGIASΚάτι φαίνεται πως αλλάζει στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, καθώς η διοίκηση της ομάδας, έλαβε τα μέτρα της.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αγιάς, είναι σε συζητήσεις με τον Αχιλλέα Στεργιάκη, με σκοπό ο δεύτερος να αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, για το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Αχιλλέα Δομοκού, εκτός του Σιμούλη, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αναμένεται να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι αυτό.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας ο οποίος δήλωσε τα εξής σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι: «Η ομάδα θα συνεχίσει με εμένα στο τιμόνι της. Θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και ένας λόγος παραπάνω, είναι το γεγονός ότι παίζουμε μέσα στο σπίτι μας. Η ομάδα του Δομοκού, έχει κι αυτήν ως στόχο την σωτηρία και θα παλέψει για αυτήν στο παιχνίδι, έχοντας στην θέση του προπονητή, τον κύριο Κολομητρούση, τον οποίο θεωρώ πολύ καλό και πιστεύω ότι έχει δώσει άλλη πνοή στον αντίπαλο μας. Εμείς, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected