Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ – Κι άλλος Ολλανδός ενόψει! (vid)

pegasus_LARGE_t_1041_106183178_type11291Ενισχύεται και στην επίθεση ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συμφώνησε με τον Αγιαξ για τον εξάμηνο δανεισμό του 23χρονου επιθετικού, Ντάνι Χούσεν.

Βάσει των όσων κυκλοφόρησαν στη Θεσσαλονίκη και επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ μέσω twitter, συμφώνησε με τον «Αίαντα» για τον δανεισμό του επιθετικού και το μόνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το deal για το ύψος της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι. Πόσα, δηλαδή, θα πρέπει να δαπανήσει ο «δικέφαλος του Βορρά» για να πάρει τον 23χρονο στράικερ.

Ο Ολλανδός άσος αποτελεί επιλογή Στέφενς και αύριο (31/1) έρχεται στη συμπρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει.

Τη φετινή σεζόν ο Χόεσεν έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του Άγιαξ στο πρωτάθλημα με απολογισμό δύο τερμάτων και τέσσερις φορές τη φανέλα της β΄ ομάδας του «Αίαντα», η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Βέβαια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το ότι ο Χόεσεν έχει αγωνιστεί και σε δύο φετινούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην εντός έδρας νίκη του Άγιαξ επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 42ο λεπτό με το οποίο προηγήθηκε με 2-0, αλλά και στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν, αγωνιζόμενος ως αλλαγή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

http://youtu.be/QyubZ4rlxmc

http://youtu.be/X3TPGCXRilk

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected