Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΟ Μαρίνας – Δεύτερο…μαγικό με Αργυρίου!

377462_2538357210649_667103851_nΤη μεγάλη έκπληξη του μεταγραφικού παζαριού και ίσως την πιο ηχηρή μετακίνηση ποδοσφαιριστή για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, ανακοίνωσε πριν λίγο ο ΑΟ Μαρίνας. Με απόλυτη μυστικότητα και περιμένοντας την απόφαση του ΦΑΣ Νάουσα αν θα διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της, απέκτησαν τελικά τον Πασχάλη Αργυρίου, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της.

Ο 25χρονος μέσος, παρά την επιστροφή του στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΟ Χαλκίδας, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΦΑΣ και δεδομένης της ένταξης του στον Ελληνικό Στρατό τον ερχόμενο Μάρτιο, επέλεξε να αγωνιστεί σε μικρότερη κατηγορία ώστε να μη χρειαστεί να απουσιάσει για μεγάλο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτή ήταν και η βασική αιτία που ο Πασχάλης Αργυρίου δεν εντάχθηκε στα Λευκάδια, με τη διοίκηση των οποίων συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σήμερα και μετά από συνεχόμενες επαφές, ο πρώην παίκτης του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών είναι και επίσημα παίκτης του ΑΟ Μαρίνας, όντας η τρίτη προσθήκη της ομάδας μετά την απόκτηση του Γιώργου Γάτσου από τον Κεραυνό Επισκοπής και του 29χρονου επιθετικού Ηλία Κυριακίδη (27/12/84) από τον Άτλα Ζερβοχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected