Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Ίαν Θορπ – Το ίνδαλμα με προβλήματα αλκοολισμού!

pegasus_LARGE_t_1041_105835476Ο Αυστραλός Ολυμπιονίκης Ίαν Θορπ ύστερα από παραίνεση της οικογένειας του, θα εισέλθει σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Σίδνεϊ για να ξεπεράσει τα προβλήματα αλκοολισμού και κατάθλιψης που έχει.

Ο 31χρονος πρώην κολυμβητής ζει στην Ελβετία τους τελευταίους 18 μήνες, βρέθηκε όμως στη γενέτειρα του, Αυστραλία, κατά την περίοδο των εορτών και κατόπιν παρέμεινε εκεί παρακολουθώντας και το Αυστραλιανό Όπεν.

Την περασμένη Τετάρτη (29/1) έπεσε μέσα στο σπίτι του και χτύπησε στη μέση, όπου έχει πόνους από παλιό τραυματισμό και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από αυτό αποφάσισε να νοσηλευτεί και σε κλινική αποτοξίνωσης αφού πάσχει από κατάθλιψη, την οποία προσπάθησε να «νικήσει» με τη βοήθεια και του αλκοόλ.

Αφού εγκατέλειψε την ενεργό δράση δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί σε μια ζωή μακριά από τις πισίνες και τον πρωταθλητισμό και οδηγήθηκε στην κατάθλιψη. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Θορπ όταν προσπάθησε να επιστρέψει και να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, χωρίς όμως να καταφέρει να «πιάσει» τα όρια.

Για την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό του, δεν γνώριζε ούτε η οικογένεια του μέχρι και πέρσι που εξέδωσε την αυτοβιογραφία του. Μετά τα τελευταία γεγονότα όμως, η οι δικοί του άνθρωποι τον έπεισαν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του και να βγει νικητής σαν πραγματικός πρωταθλητής.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected