Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – Αστέρας Τρίπολης 0-2

ae4bec1b87f3e5798eecff59ea97dc5d_LΈνα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Καλλονή με «χρυσούς» σκόρερ τους Χουάνμα (35’) και Καράσκο (72’).

Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους σε όλο το ματς και μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ που τους χάρισαν το πολύτιμο τρίποντο, καθώς πλέον έφτασαν τους 39 βαθμούς και πλησίασαν τον Παναθηναϊκό ο οποίος είναι στην τέταρτη θέση έχοντας συγκεντρώσει σαράντα πόντους.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 26 βαθμούς και την ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου συγκατοικούν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Skoda Ξάνθη.

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα στο 33′ μετά από όμορφη συνεργασία ο Χουάνμα βρέθηκε απέναντι στον Χογκ και τον «εκτέλεσε» για το 0-1.

 Στο 62′ ο Καράσκο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Μουνάφο πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Χογκ για να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε συνολικά 19 τελικές προσπάθειες έναντι εννιά των γηπεδούχων κι έφτασα δικαιότατα στο τρίποντο και πλέον κοιτάει τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη (5/2).

ΑΕΛ Καλλονής : Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Κειτά (75’ Φαρία), Καλτσάς, Γιορέντε (75’ Καζάκης), Μανούσος, Λεοζίνιο, Περόνε (68’ Γκι)

Αστέρας Τρίπολης : Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (81’ Τσαμπούρης), Ντε Μπλάσις (78’ Ζησόπουλος), Καράσκο (85’ Κάφα), Χουάνμα

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected