Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Θεσπρωτός 3-0 (vid)

13-14-16-koz-the-d_papadopoulos1-640x360Καθαρή νίκη με 3-0 πήρε η Κοζάνη απέναντι στον (μέχρι πριν το παιχνίδι) ισόβαθμο της Θεσπρωτό και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πάθος, ταχύτητα, δύναμη, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα και πήραν μία δίκαια νίκη απέναντι σ” έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου είχε πολύ καλή απόδοση ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, δεν επέτρεψε στον Θεσπρωτό να δημιουργήσει φάσεις, ενώ έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να αυξήσει περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ο Θεσπρωτός έπαιξε με πολύ ψηλά την αμυντική του γραμμή, με συνεχές πρεσάρισμα μπροστά, αλλά τα δύο απανωτά γκολ που δέχτηκε στο τρίλεπτο 60′-63′ του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Ντεμπούτο για την Κοζάνη έκανε ο νεοαποκτηθείς (δανεικός) από την Κ-20 του ΠΑΟΚ 19χρόνος επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος, που παρόλο που έκανε μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα ξεκίνησε βασικός και σημείωσε μάλιστα το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, η Κοζάνη είχε την πρωτοβουλία χωρίς όμως να βρίσκει τους διαδρόμους προς την εστία του Θεσπρωτού.

Στο 35′ κεφαλιά του Πιπινίκα από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 40′ μετά από επίθεση διαρκείας της Κοζάνης ο Γιάννης Τσικόπουλος έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου πετάχτηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και με προβολή από κοντά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη ανέβασε στροφές, πίεσε τον Θεσπρωτό και «καθάρισε» το παιχνίδι με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (60′ και 63′), ενώ στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι βγήκαν κι άλλες φορές μπροστά με αξιώσεις χωρίς όμως να αυξήσουν περισσότερο την διαφορά.

Στο 53′ δυνατό σουτ του Βασιλίεβιτς, η μπάλα βρήκε ελάχιστα σ” έναν αμυντικό αλλά ο Πάντος έπεσε στη γωνία του αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 60′ μπάσιμο από δεξιά του Γιάννη Τσικόπουλου και παράλληλη σέντρα, ο Σιάνης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

Στο 63′ πάσα του Παπαδόπουλου στον Σίμο Ντεμιράι που έκανε την φαλτσαριστή σέντρα-σουτ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 68′ προσπάθεια και συρτή σέντρα του νεοεισελθόντα Κουτσομήτρου από δεξιά, ο Παπαδόπουλος στο πρώτο δοκάρι σούταρε ψηλά άουτ, χάνοντας μία καλή ευκαιρία για την Κοζάνη.

Στο 70′ διπλή ευκαιρία για τον Θεσπρωτό με τον Μώκο, πρώτη απόκρουση του Αμπατζίδη, νέο σουτ εξ” επαφής απέκρουσε σωτήρια ο Κάλφας με το σώμα του σε κόρνερ.

Στο 80′ γύρισμα του Βαρτζιώτη στον Πάντο, η μπάλα πέρασε από τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά ο Πάντος με υπερένταση κατάφερε να διώξει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 87′ ωραία ατομική ενέργεια του Κουτσομήτρου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού.

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλίεβιτς (83′ Μαλούτας), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Ντεμιράϊ, Πιπινίκας (67′ Κουτσομήτρος), Δημήτρης Παπαδόπουλος (75′ Ματούλας), Ηλίας Τσικόπουλος.

Θεσπρωτός : Πάντος, Σταυρίδης, Σιάνης, Σουλιώτης, Βαρτζιώτης, Μηνάς (70′ λ.τ. Βένος), Δημήτρης Παππάς, Μώκος, Ντόκος, Νταής (46′ Ζήσης), Μπούρμπος (67′ Μπάρκας).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected