Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 – Λεβαδειακός Κ20 (2-1) Για 65′ ο Πασχάλης

Τη νίκη με 2-1 πήρε η ομάδα Νέων Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα επί της αντίστοιχης ομάδας του Λεβαδειακού, στο παιχνίδι που έγινε στο ΠΕΑΚΙ, για την 22η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Στο πρώτο μέρος παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου κακής ποιότητας και οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 45′ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φράγκου με 2η κίτρινη κάρτα. Το ημίχρονο τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο στο 66′ όταν μετά από ανατροπή του Νάκου από τον Αθανασιάδη στην περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μουσκάι κάνοντας το 1-0.

Στο 74′ μετά από σουτ του Κάπου η μπάλα στο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Καψάσκης με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό σε 1-1. Ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη στο 80’ όταν μετά από κόρνερ του Φίλιου, ο Νάκος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Λεβαδειακού και έκανε το 2-1.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κούτσικος, Μουσκάι, Φίλιος, Τάχιας, Φράγκος, Παντάζης, Νάκος, Γιάκος (46’ Τζιάλλας), Παπαρούνας (46’ Αναστασιάδης), Ιωάννου, Πασχάλης (65’ Μάγκος).

Λεβαδειακός Κ20 : Κανίδης, Αντωνίου, Αθανασιάδης, Γοργάκης (88’ Παντελίδης), Κυπραίος, Βελέντζας, Καψάσκης, Βασιλείου (88’ Σπάρος), Τσελαντζί, Κουτσούκης, Κάπος.

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected