Super League 1

Βέροια – Πανθρακικός 0-0

994b5d36025881471254bc680015cd36_LΠαίζοντας από το πέμπτο λεπτό με παίκτη λιγότερο ο Πανθρακικός απέσπασε την ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στη Βέροια με τον Αθανασιάδη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Όλα στραβά πήγαν για τον Πανθρακικό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας όπου φιλοξενήθηκε από τη Βέροια, για να καταφέρει τελικά να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας δείχνοντας χαρακτήρα.

Από την πρώτη φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό, ο Γκονσάλβες κέρδισε πέναλτι από τον Πασχαλάκη και την αποβολή του γκολκίπερ του Πανθρακικού. Στη θέση του, μπήκε ο Αθανασιάδης που αποδείχθηκε και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Αυτό γιατί απέκρουσε στο 9’ την εκτέλεση πέναλτι του Μπεν για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, η Βέροια πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλό της, ωστόσο ο Αθανασιάδης και τα δοκάρια του, είχαν τις απαντήσεις.

Στο 51’ ο Τραπ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ίδια ήταν και η κατάληξη της προσπάθειας του Αμαραντίδη στο 76’. Επιθετικά, ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι τέλους.

Βέροια : Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (65’ Μπαργκάν), Γεωργιάδης, Καλτσάς, Γκονσάλβες (86’ Μάνος), Παυλίδης (76’ Βεργώνης), Όστοϊτς, Μπάρμπας.
Πανθρακικός  : Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (77’ Χασομέρης), Έμποου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (8’ Αθανασιάδης), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ίγκορ (88’ Κατσικοκέρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected