Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Βύρωνα – Κισσαμικός (1-1) Βασικός ο Λαζαρίδης, για 68′ ο Πασιαλής

62657aa210cfb745751fc27ac073eb4e_LΜία ανάσα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο 2014 βρέθηκε ο Κισσαμικός χθες στον Βύρωνα, καθώς προηγήθηκε στο 75’ με προβολή του Καρβουνιάρη  -έπειτα από κεφαλιά του Ψυχουντάκη– και δέχθηκε την ισοφάριση στο… 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από την τοπική Δόξα.

Πάντως η ομάδα του Καστελίου έχει κάθε λόγο να φωνάζει ότι… μαγειρεύτηκε το αποτέλεσμα αφού ο Ευβοιώτης διαιτητής Μάγειρας έπαιξε φουλ έδρα. Συγκεκριμένα φρόντισε να γεμίσει κάρτες τους φιλοξενούμενους αφήνοντας τους με δέκα παίκτες δύο λεπτά μετά το 0-1 (2η ο Παραλίκης), κλείνοντας τους στα καρέ με συνεχόμενα φάουλ που σφύριζε εναντίον τους ενώ κράτησε και υπερβολικά μεγάλη καθυστέρηση χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

Ετσι στην τελευταία φάση του αγώνα η ομάδα του Βύρωνα ισοφάρισε με τον Μακρή. Ηταν το τρίτο συνεχόμενο 1-1 για τη χανιώτικη ομάδα που παρολίγο να πανηγύριζε ξανά ένα διπλό μετά τις 26 Οκτωβρίου όταν είχε επικρατήσει στο Κορωπί 1-0 του Ολυμπιακού Λαυρίου.

Το θετικό ότι ο Κισσαμικός παρέμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος ενώ την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας πραγματοποίησε ο Γιώργος Σμίλτος.

Δόξα Βύρωνα : Σουλογάνης, Χαλκιάς, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Σαλαπάτας, Αναστασίου (72’ Κατσιγιάννης), Μακρής, Τσαφταρίδης (82’ Λουσαράκης), Μενίκου (88’ Λέσι).

Κισσαμικός : Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Τσικουδάκης (54’ Κιν), Ενγκουέμ, Μποτωνάκης, Πασιαλής (68’ Κουμπρόγλου), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (78’ Σμίλτος).

*haniotika-nea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected