Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Φερνάντο Σάντος : “Θα μιλήσω όταν πρέπει…”

ÓÁÍÔÏÓ ÑÏÕÌÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ  SANTOS  ROMANIA - GREECEΣε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στα εκπαιδευτήρια «Κωστέα Γείτονα» η οποία «πλημμύρισε» από τις φωνές και τον ενθουσιασμό νεαρών μαθητών, έγινε η παρουσίαση του πρώτου συλλεκτικού κόμικ για την Εθνική Ομάδα «Μουντιαλίτος» (από την MVPublications).

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έκανε λόγο για μια καταπληκτική ιδέα και προσπάθεια, αποφεύγοντας πάντως να απαντήσει στο αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής μας και μετά το Mundial της Βραζιλίας.

Αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο των εκπαιδευτηρίων, στη συνέχεια άκουσε τα παιδιά να λένε ένα με ένα στόμα «ναι» στην ερώτηση του παρουσιαστή της εκδήλωσης, Ανδρέα Καλκαβούρα για το αν θέλουν να επεκτείνει την παρουσία του στον πάγκο της Εθνική μας ομάδας.

Εν συνεχεία, αφού χαμογέλασε, αρκέστηκε να πει: «Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Κρατάω όμως τον ενθουσιασμό των παιδιών που βλέπω σήμερα». Λίγο αργότερα όμως ρωτήθηκε εκ νέου και από τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην εκδήλωση για να απαντήσει σε σοβαρό ύφος: «Σήμερα δεν ήρθαμε να επικεντρωθούμε σε αυτό το θέμα. Ήρθαμε να μιλήσουμε για αυτήν την πολύ όμορφη προσπάθεια και όχι για την παραμονή μου. Θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή που μιλήσω. Δεν είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε θέματα ποδοσφαίρου. Σήμερα πρέπει να σταθούμε σε αυτήν την πρωτοποριακή για την Ελλάδα προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι που βρίσκονται μαζί μου στο πάνελ. Είναι μια καταπληκτική ιδέα και το να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά είναι τεράστια χαρά».

Να σημειωθεί ότι πριν τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των υπολοίπων ομιλητών του πάνελ, προβλήθηκαν σε προτζέκτορα πλάνα από την κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία, αλλά και τις επιτυχίες της τωρινής Εθνικής που κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected