Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Συμφωνία με Μίρκαϊτς

team_599_momcilo_mrkaicΚοντά σε μια σημαντική προσθήκη για την επίθεση βρίσκεται η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που συμφώνησε προφορικά με τον Μόμτσιλο Μίρκαϊτς. Πρόκειται για 23χρονο Βόσνιο στράικερ, ύψους 1.92, που περιμένει ειδοποίηση για να έρθει την Πέμπτη για υπογραφές και προπονήσεις, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Ο Μίρκαϊτς έπαιζε στην Α΄ Σερβίας με την Μπόρτσα, παλιότερα στο ίδιο πρωτάθλημα με Ζεμούν και Μπεζάνια και παλιότερα σε Λευκορωσία (Γκόμελ) και στην πατρίδα του (Λεοτάρ Τριμπινιέ). Ο Μόμτσιλο Μίρκαϊτς, μαζί με τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα, αν κινηθούν έγκαιρα οι διαδικασίες για τα δελτία (το πολύ ως την Παρασκευή).

Γκεοργκίεφ για δοκιμή, σοκ με Σίνη

Παράλληλα, ο Θανάσης Δημόπουλος περιμένει για δοκιμή τον 23χρονο Βούλγαρο επιτελικό χαφ, Κιρίλ Γκεοργκίεφ. Ο παίκτης συνοδεύεται από καλές συστάσεις, έχοντας θητεία στην πατρίδα του με τη Λιούμπιμετς, αλλά και στη Γερμανία.

Την ίδια στιγμή, άτυχος στάθηκε ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός, Θόδωρος Σίνης, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο την Τετάρτη, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει ένα δίμηνο εκτός, χάνοντας ουσιαστικά τη σεζόν. Με την Καβάλα θα λείψει ο τιμωρημένος Λυσίτσας, ενώ γυρνά ο Μπαξεβάνος.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected