Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Πλησιάζει ο Τζαναβάρας!

tzanavaras_0

Τα προγνωστικά που ήθελαν τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να επιστρέφει στον πάγκο της Δόξας Δράμας είναι έτοιμα να επαληθευθούν, λίγους μήνες μετά την πρώτη επιτυχημένη θητεία του στην ομάδα της Μακεδονίας. Ο Κορίνθιος τεχνικός το πρωί της Πέμπτης είπε το μεγάλο «ναι» στη διοίκηση του Σταύρου Δαϊλάκη και ουσιαστικά «κλείδωσε» μια πρώτη προφορική συμφωνία.

Ο Τζαναβάρας αναμένεται μέσα στη μέρα να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και δε φαίνεται κάτι ικανό να «χαλάσει» το deal. O Παναγιώτης Τζαναβάρας έστειλε το πρόγραμμα προπόνησης στον Τάσο Λευκόπουλο, ο οποίος υπηρεσιακά θα κοουτσάρει την ομάδα την Κυριακή με τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Ο Τζαναβάρας θα δίνει κάποιες εντολές και οδηγίες, κάνοντας… ολοκληρωμένο ντεμπούτο στον πάγκο τη μεθεπόμενη αγωνιστική με τον Ηρακλή.

Ο έμπειρος τεχνικός των «Μαυραετών» θα βρίσκεται την Παρασκευή στη Δράμα, μαζί με το βοηθό του Γιώργο Κουδούνη, που γυρνά και εκείνος σε γνώριμα λημέρια. Τέλος, στη Δόξα αφήνουν ανοιχτό «παράθυρο» και για μια-δυο μεταγραφικές προσθήκες της τελευταίας στιγμής μέχρι τη Δευτέρα. Προτεραιότητα φαίνεται να έχει η έλευση στόπερ (που ίσως να μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ) και υπό προϋποθέσεις η απόκτηση πλάγιου επιθετικού (εξτρέμ).

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected