Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κιλκισιακός – Σουλτανίδης εν δράσει!

soultanidisΣημαντική μεταγραφική έκπληξη από πλευράς Κιλκισιακού, που την Παρασκευή ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Σουλτανίδη στην ενεργό δράση! Ο 37χρονος στράικερ είχε βοηθήσει τα μέγιστα στην περσινή άνοδο των κυανέρυθρων από τη Δ΄ Εθνική, αλλά το καλοκαίρι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, για να αφοσιωθεί σε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έξι μήνες μετά, η διοίκηση της ομάδας του Κιλκίς του έριξε… γέφυρες επιστροφής και εκείνος ανταποκρίθηκε, με τον Γιάννη Ζαπρόπουλο να έχει ένα σημαντικό όπλο πλέον στη διάθεσή του, με σαφώς μεγαλύτερες παραστάσεις από τους ταλαντούχους Αϊβαζίδη και Μπιτζικόπουλο, που παίζουν στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σουλτανίδης στο παρελθόν εκτός από τον Κιλκισιακό έχει παίξει ακόμα σε Πανθρακικό, Ηρακλή, Καβάλα, Καστοριά, Αγροτικό Αστέρα και Χανιά, ενώ θα συναντήσει κάποιους παλιούς γνώριμους, όπως ο Παντελιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιστροφής του Νίκου Σουλτανίδη: «Μετά από παρέμβαση του Βασίλη Σεργιαννίδη αλλά και της διοίκησης του Κιλκισιακού, ο Νίκος Σουλτανίδης επιστρέφει στην ομάδα. Ο πολύπειρος επιθετικός για ακόμα μια φορά έδειξε την αγάπη του για τον Κιλκισιακό και καλείται να τον βοηθήσει με την ποιότητά του».

Στα αγωνιστικά, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λογγινίδης, ενώ η αποστολή αποτελείται από τους Μπαντή, Κυρίου, Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιόπουλο, Καλαϊτζίδη, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Μάντζιο, Ματεντζίδη, Μαυροκεφαλίδη, Μπελίτσα, Μπιτζικόπουλο, Παντελιάδη, Σαβελίδη, Σερταρίδη, Τζεβελέκη και Τριανταφυλλίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected