Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 20ης αγωνιστικής

pre game

Σαράντα μέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της Β Ερασιτεχνικής και οι 9 “μονομάχοι” για την άνοδο συνεχίζουν την προσπάθεια τους. Η 20η αγωνιστική της Κυριακής 9/2 περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, με τα βλέμματα ωστόσο να είναι στραμμένα σε Πλάτανο και Ραχιά όπου διεξάγονται αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που διεκδικούν την εξάδα.

Η πρωτοπόρος Δόξα Λιανοβεργίου, που θέλει δύο ακόμη νίκες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο της στην Α2 Ερασιτεχνική, υποδέχεται τον Ερμή Τριλόφου με την αναμέτρηση να προσφέρεται για πλούσιο θέαμα και ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο δεύτερος Εθνικός Ράχης, με ένα παιχνίδι λιγότερο (αντιμετωπίζει την Τετάρτη 12/2 τον ΑΟ Μαρίνας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής) υποδέχεται τον Ηρακλή Γεωργιανών, που έχασε αρκετό έδαφος στις τελευταίες αναμετρήσεις, υποχωρώντας στην 7η θέση.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στον Πλάτανο, όπου ο ανεβασμένος Μακεδονικός υποδέχεται τον ΑΟ Μαρίνας, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην άνοδο. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά την περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που ισχύει και για τον ΑΟΜ ιδιαίτερα με τις μεταγραφές των Γάτσου και Αργυρίου.

Σημαντικό το παιχνίδι και στη Σφηκιά, όπου ο ΑΣ Πατρίδας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να παραμείνει στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ τον ίδιο στόχο έχει και η Ακαδημία Μακροχωρίου που μεταβαίνει στην Κυδωνιά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Μακεδονικού Επισκοπής με τον ΜΑΣ Βεργίνα, που θα διεξαχθεί αύριο στις 15.00.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, που διεξάγονται την Κυριακή 9/2 στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Εθνικός Ράχης – Ηρακλής Γεωργιανών  (2-3)

ΑΕ Κυδωνέας – Ακαδημία Μακροχωρίου  (2-4)

Μακεδονικός Επισκοπής – ΜΑΣ Βεργίνα  (0-4)

ΑΕ Σφηκιάς – ΑΣ Πατρίδας  (0-5)

Μακεδονικός Πλατάνου – ΑΟ Μαρίνας  (2-2)

Δόξα Λιανοβεργίου – Ερμής Τριλόφου  (7-0)

Ρεπό : Ποντιακή Νεολαία Άραχου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected