Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Μία Λίβερπουλ από άλλο…πλανήτη! (vid)

8912a53b2b5a8935b6fc25785b3f41be_LΗ Λίβερπουλ πήρε την ευκολότερη νίκη της φετινής σεζόν διαλύοντας την… αστεία Άρσεναλ με 5-1 στο «Άνφιλντ» για να μειώσει από την πρώτη θέση στους πέντε βαθμούς.

Σε όλα τα ντέρμπι καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει. Η ψυχολογία των ομάδων παίζει πάντα σημαντικό ρόλο και έτσι από το πουθενά μπορεί να συμβεί το παιχνίδι της χρονιάς. Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ υποδεχόταν την Άρσεναλ με τους «κανονιέρηδες» να είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν πως μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό ακριβώς έγινε, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Η Άρσεναλ, για ακόμα μία φορά, δείχνει πως στα δύσκολα… λακίζει και δεν μπορεί να πετύχει κάτι σημαντικό, καθώς διασύρθηκε από τη διαστημική Λίβερπουλ με 5-1!

Όλα, είχαν κριθεί στο πρώτο 20λεπτο όταν και οι «κόκκινοι» ήταν ήδη μπροστά με 4-0 και είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η Λίβερπουλ είχε προηγηθεί ήδη με 1-0 με προβολή του Σκρτελ.

Στο 10’ ο Σλοβάκος αμυντικός πέτυχε το δεύτερό του τέρμα με εντυπωσιακή κεφαλιά, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το 3-0 στο 16’ από τον Στέρλινγκ, για να κλείσει το τρομερό 20λεπτο με ένα δοκάρι του Σουάρεζ και ένα γκολ του Στάριτζ για το 4-0!

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά, με τον Στέρλινγκ στο 55’ να κάνει το 5-0 και τους «κανονιέρηδες» απλά να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 69’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρτέτα.

Λίβερπουλ : Μινιολέ, Φλάναγκαν, Σισοκό, Τζέραρντ (76’ Ίμπε), Σκρτελ, Τουρέ, Κουτίνιο, Χέντερσον, Σουάρεζ (86’ Άσπας), Στέρλινγκ, Στάριτζ (66’ Άλεν).

Άρσεναλ : Σέζνι, Σανιά, Μονρεάλ (61’ Γκίμπσον), Γουίλσιρ, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Τσάμπερλεϊν, Αρτέτα, Ζιρού (61’ Ποντόλσκι), Οζίλ (61’ Ροσίτσκι), Καθόρλα.


Liverpool 5-1 Arsenal All Goals από all-goals

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected