Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νηρέας Βέροιας (7-0) Η βράβευση και τα παραλειπόμενα

Η…επιτομή των ρεκόρ και την ανάλυσης των επιμέρους στατιστικών ήταν το σημερινό παιχνίδι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τον Νηρέα Βέροιας. Το Imathia Sports News, μετά από ενδελεχή έρευνα και την καταμέτρηση των αγώνων του Σάκη Παγγούρα, ανέδειξε το εντυπωσιακό επίτευγμα του με το οποίο παραμένει αήττητος για 100 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος! Ο έμπειρος τεχνικός γνώρισε την τελευταία του ήττα και πάλι ως προπονητής του ΠΑΟΚ, στις 4/12/2011 στον αγώνα της Δ Εθνικής (3ος όμιλος) με αντίπαλο τον ΑΟ Κάστωρ στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας. Μάλιστα, αμέσως μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι αποχώρησε από τον πάγκο, για να επιστρέψει τον Ιούνιο του 2013.

Έτσι, ως προπονητής των Ατρόμητου Διαβατού (28 παιχνίδια), ΑΕΚ Καμποχωρίου (18), Δόξα Λιανοβεργίου (23) και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (21) διατηρεί την εντυπωσιακή πραγματικά επίδοση και συνεχίζει ακάθεκτος και με τις δύο ομάδες στις οποίες βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, δια του Γενικού Αρχηγού κ. Βαγγέλη Γρηγορόπουλου (ο πρόεδρος κ. Πασχαλίδης απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους) βράβευσε τον Σάκη Παγγούρα, απονέμοντας την τιμητική πλακέτα που βλέπετε στη φωτογραφία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα μετρημένος στα λόγια του, ευχαρίστησε τη διοίκηση για αυτή τη χειρονομία και ζήτησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι ενόψει της συνέχειας. Δείτε το σχετικό βίντεο :

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής αναμέτρησης, ο “δικέφαλος” ήταν και πάλι σαρωτικός επικρατώντας με 7-0 του Νηρέα, έχοντας ως σκόρερς του τρεις από τους έξι αδερφούς Κίτσα που αγωνίστηκαν! Εκτός των άλλων, οι γηπεδούχοι έφτασαν αισίως τα 90 τέρματα στο πρωτάθλημα (4.3 ανά αγώνα) ενώ χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να συμπληρώσουν τις 20.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Κυριάκος Βρεττός (18′), Σπύρος Κίτσας (37′), Γιώργος Κίτσας (48′-61′-83′-86′) και Κώστας Κίτσας (54′).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Βαράγκα και Γιάντση.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Μουρατίδης, Κίτσας Λ., Κίτσας Π., Μπουκλάς Γ., Ζωγράφος (55′ Πατατούκας), Κίτσας Σ., Βρεττός Κ., Κίτσας Γ., Κίτσας Κ. (60′ Δημοσθένους), Θεοδώρου Κ.

Νηρέας Βέροιας : Χαρίσης, Καραπουρναλίδης, Ορφανίδης, Τσολακίδης, Παπαϊωάννου, Κακαβέλας, Φέιμ, Κωτσόπουλος (61′ Τσιότρας), Τσιολάκης, Φωτιάδης (55′ Στυλίδης), Χειμωνίδης

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected