Super League 1

Super League – Η Κρήτη…φλέγεται!

9fc08bb2cd8a26861c712b5bb36f6058_LΟ Πλατανιάς υποδέχεται τον Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης με το νικητή να κάνει σπουδαίο βήμα για την παραμονή του.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Εργοτέλης επικράτησε 3-1 του Πλατανιά στο Παγκρήτιο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ερχόταν σε δύσκολη θέση αναφορικά με τη θέση  του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Πλέον, θέλει να πληγώσει την παλιά του ομάδα από το πόστο του προπονητή στον Εργοτέλη και αν το πετύχει, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει και στο στόχο του που είναι η παραμονή.

Από την πλευρά του ο Πλατανιάς, θέλει το τρίποντο πάση θυσία για να μπορέσει να μείνει ζωντανός στη «μάχη» της παραμονής με τον Νίκο Αναστόπουλο να κρατάει την αισιοδοξία του. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη και Ναζλίδη, όπως και τον τιμωρημένο Τετέ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα ψάξει την τρίτη διαδοχική της επιτυχία στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από τις νίκες στην έδρα του Πανιωνίου και στο Παγκρήτιο απέναντι στη Βέροια. Αν ο Εργοτέλης πάρει ένα ακόμα τρίποντο θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του Εργοτέλη, Μαρίνου Ουζουνίδη: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Παντελάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Αμπντούλ Αζίζ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο, Διαμαντάκος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected