Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Την Τετάρτη 19/2 και ώρα 15.00 διεξάγονται οι ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και μετά τα…τερτίπια της κληρωτίδας, τον λόγο έχουν οι πρωταγωνιστές! Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τέσσερις ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που σχολιάζουν την κλήρωση αλλά και οριοθετούν τους στόχους των ομάδων τους :

Σάκης Παγγούρας (προπονητής ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) : “Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε αντίπαλο. Στα ημιτελικά βρίσκονται τέσσερις ισάξιες ομάδες, που απέδειξαν για ποιο λόγο βρίσκονται στους “τέσσερις”. Η πραγματικότητα είναι πως αντίπαλος μας είναι η πιο δύσκολη βαθμολογικά ομάδα και παρόλο που έχουμε ένα πολύ μικρό αβαντάζ λόγω έδρας, θεωρώ πως θα γίνει ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων. Το θετικό για μας είναι πως οι προσθήκες του Ιανουαρίου αλλά και η επάνοδος των Θανάση, Δημήτρη και Λευτέρη Κίτσα, μας δίνουν τη δυνατότητα για περισσότερες λύσεις ενόψει του ημιτελικού αλλά και των κρίσιμων αγώνων που έρχονται. Εύχομαι να διεξαχθούν δύο καλοί αγώνες και οι καλύτεροι ας κερδίσουν”.

Μερκούρης Καραλιόπουλος (προπονητής Αχιλλέα Νάουσας) : “Είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι που οδηγεί στον μεγάλο τελικό του θεσμού. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας έχουν το προβάδισμα λόγω της έδρας, μία νοκ-άουτ αναμέτρηση όμως έχει ξεχωριστή ιδιομορφία και θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Στέλιος Διτσόλας (ποδοσφαιριστής ΑΕ Καψόχωρας) : “Είναι μεγάλη υπόθεση που για πρώτη φορά ΑΕ Καψόχωρας και Άτλας Ζερβοχωρίου θα αναμετρηθούν σε ημιτελικό, πόσο μάλλον που μία από τις δύο ομάδες θα βρεθεί σε τελικό! Είναι ένα ματς χωρίς αύριο, που για την ομάδα μου αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Εξυπακούεται πως δεν είχαμε προτίμηση για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίζαμε και θεωρώ πως σε τόσο προχωρημένο στάδιο, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Είναι όντως πλεονέκτημα το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, όμως από την εμπειρία μου γνωρίζω πως αυτό εκ των πραγμάτων δεν μετρά, όταν πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδι”.

Σταύρος Ανδρεάδης (πρόεδρος Άτλα Ζερβοχωρίου) : “Θεωρώ πως καμία κλήρωση δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις ευνοϊκή ή αντίστοιχα δύσκολη, αν δεν δεις το αποτέλεσμα της… Άλλωστε εδώ που έφτασε η ομάδα μου είναι μεγάλη επιτυχία, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί σε ημιτελικό Κυπέλλου. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που επί των ημερών μου ο Άτλας βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τελικό. Η ομάδα της Καψόχωρας αποτελείται από έμπειρους παίκτες και στον πάγκο της βρίσκεται ένας καταξιωμένος προπονητής. Άλλωστε τους αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ωστόσο θεωρώ πως δεν μπορούν να συγκριθούν οι δύο αναμετρήσεις καθώς τώρα πρόκειται για νοκ-άουτ αγώνα με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected