Super League 1 - Μεταγραφές

ΟΦΗ – Μετά τον Ντουντού και Νούνιες! (vid)

pegasus_LARGE_t_1041_106194741Από τη μία βόμβα στην άλλη! Μετά την απόκτηση του Ντουντού Σεαρένσε, ο ΟΦΗ βρίσκεται μια ανάσα κι από την απόκτηση του Λιονέλ Νούνιες!

Ο Αργεντινός στράικερ, που έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο!

Μάλιστα, οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο κι ο χαρισματικός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ και θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας του Σα Πίντο!

Ο 29χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 1984) θα υπογράψει αύριο συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος.

Ο Νούνιες που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα την περίοδο 2007-08, έπαιζε μέχρι τον Νοέμβριο στην Μαλαισία και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα Τζοχόρ Νταρούλ.

Η απόκτηση του πραγματοποιήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τον ΟΦΗ στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, καθώς θα χρειαστεί ένα μήνα περίπου για να φτάσει στα επιθυμητά στάδια απόδοσης, ενώ η μεταγραφή του γίνεται ουσιαστικά για την επόμενη σεζόν!

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected