Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ματς αποδείξεων στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

40679f494f98bcfa2421be1b6f0e5c24_LΟριακό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για Άρη και Πανιώνιο (19:30, Onsports/Novasports 1), με τις δυο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να έχουν ελπίδες παραμονής.

Ειδικότερα, ο Άρης θέλει οπωσδήποτε τρίποντο, για να μείνει «ζωντανός» έστω και μαθηματικά στη διεκδίκηση της παραμονής. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να… σταυρώσουν θετικό αποτέλεσμα, χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να καταφέρουν επιτέλους να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος έχει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και φαίνεται πως θα μπλέξει σε περιπέτειες αν δεν επιτρέψει με βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη. Σε περιπέτειες, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την παραμονή αλλά και με τους οπαδούς της ομάδας που πήγαν στην προπόνηση της ομάδας και… απείλησαν τους ποδοσφαιριστές ότι δεν… χρειάζεται να γυρίσουν από τη συμπρωτεύουσα αν δεν πάρουν τη νίκη!

«Λαβωμένος» ο Άρης

Με πολλά προβλήματα περιμένει ο Άρης τον Πανιώνιο. Νοκ-άουτ ειναι ο Πουλίδο, ενώ οι Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Μανιάς και Μπακασέτας, είναι μεν στην αποστολή αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα αγωνιστούν αφού ταλαιπωρήθηκαν όλη την εβδομάδα από τραυματισμούς.

Η αποστολή: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Τσιάρας, Μπακασέτας

Off ο Κουλουχέρης

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι η πιο σημαντική απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ενόψει της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Θέμης Κουλουχέρης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό κι αποκλείστηκε από την 18άδα που επέλεξε ο τεχνικός του Ιστορικού για το ματς με τους «κίτρινους».

Η αποστολή: Αραβίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Μπούζας, Λάσνικ, Γιάννου, Παπαδόπουλος, Ντούνης, Κούρντι, Ανέστης, Σταυροθανασόπουλος, Παντίδος, Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected